vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Esküvői torta
Esküvői torta divat  - Újdonságok -Torta trend 2016/2017 Mint minden évben, az idén is új esküvői torta kreációkkal lephetik meg vendégeiket az ifjú párok. A mestercukrászok gazdag fantáziával alkotják a tortakölteményeket. Új trend a torta festmény, a csipketorta, a cake pop (golyó torta) és a macarónokból összeállított torony. Továbbra is divatosak a vicces, humoros torták, poénos tortadíszek. Meríts ötletet az újdonságokból!
Tovább »
Esküvői torta variációk Az esküvői vacsora koronája az ünnepi torta. Ajánlatos, hogy a torta is illeszkedjen a dekorációhoz, az esküvő stílusához. Gyűjteményünk ötleteket kíván adni a különböző lehetőségekhez. Kellemes böngészést kívánunk!
Tovább »
Forray Tortagyár - Online tortarendelés A Forray Tortagyár az exkluzivitás, az egyediség jegyében, megidézve a mindenki által visszavágyott hagyományos ízeket, melyek adalékanyagtól, ízfokozóktól mentesek, szembe fordul a cukrászati tömegtermeléssel és olyan tortakülönlegességet varázsol az ünnepi asztalra, mely bizton minden alkalom fénypontja lehet. Online tortarendelés a tortagyár fotói és egyedi elképzelések alapján!
Tovább »
Tel.: +36 20 32 88 677
www.forraytorta.hu
Budapest - Auguszt Cukrászda Öt generáció, hagyomány, tudás, minőség. Hazánk egyik legrégebbi cukrászata tradicionális receptjeivel, kiváló minőségével a házasulandóknak is kedvez. Egyedi tervezésű tortáik nem csupán szépek, de nagyon ízletesek is. Esküvői tortáik az ünnepi vacsora méltó koronái lehetnek. Három üzletük kínálja a szebbnél-szebb dísztortákat. Weboldalukon mind a három helyszín megtalálható.
1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 14-16. Tel.: +36-1/3376-379
www.augusztcukraszda.hu
Budapest - Daubner cukrászda Nagy múltú, hagyományt és titkos recepteket őrző cukrászda. Művészien kidolgozott esküvői, alkalmi, és dísztortáikat kézzel készített karamell, cukor, marcipán alkotásokkal díszítik. Parfétortáik különleges ízesítésűek és rendkívül látványosak. Fagylaltjaik a hagyományos kínálat mellett újdonságokat is tartalmaznak. Mák, E-80, grillázs fagyijukat ki kell próbálni! A Daubner egyszerűen rabul ejt!
1025 Budapest, Szépvölgyi u.50. Tel.: +36-1/335-2253
www.daubnercukraszda.hu
Budapest - Horváth Cukrászda Budapest méltán híres cukrászdája a Horváth cukrászda, amely különleges tortáival, süteményeivel kápráztatja el a betérőt. A tortaköltemények esküvőkre, születésnapokra, évfordulókra és egyéb különleges alkalmakra készülnek, nagy precizitással, ízléssel és szakmai hozzáértéssel. A hatalmas választék mellett, egyedi igényeknek is megfelelnek. A torták e-mailben is megrendelhetők.
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: 06 1/ 370-4196
www.horvathcukraszda.hu
Budapest - Tutti frutti cukrászda Fantasztikus finomságokkal kápráztathatod el kedvesedet ebben a vidám hangulatú cukrászdában. A gyönyörű esküvői és alkalmi tortákat a szakma mesterei alkotják. Választhatsz katalógusból, de egyedi kéréseket is teljesítenek. A kényelem szeretőinek online rendelés is biztosított.
www.tuttifrutti-palmaicukraszda.hu
Budapest - SUGAR! - Design cukrászat A legváltozatosabb formavilág, különleges torta design! Az exkluzív, kristályokkal díszített divatos tortáktól az extravagáns megoldásokig minden megtalálható. A kidolgozásuk művészi minőségű. Esküvőkre, különleges alkalmakra kiemelten ajánljuk! On-line is rendelhető!
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu/kinalatunk/tortak.html
Dunaföldvár - Marcipán Cukrászda Gyönyörű marcipán borítás, remek ízek, dekoratív megjelenés, elegancia. Mindezek a tulajdonságok jellemezhetik a Marcipán Cukrászda fenséges menyasszonyi tortáit. Nézelődj és válassz!
7020 Dunaföldvár, Béke tér 3., Béke tér 3. Tel.: +36-75/ 541-055
www.marcipancukraszda.hu/kinalat.php?product=eskuvo
Fót - Ambrósia Cukrászda Egyedi elképzelések alapján megvalósított menyasszonyi dísztorták. Mintegy 30 különféle ízű, könnyű tejszínkrém töltelék közül választhatsz, kívül esztétikusan a kívánt színű és fazonú burkolattal ellátva. Virágdíszítés marcipán, karamell vagy élővirág lehet, óhajotok szerint. Az esküvői torta csúcsdísze készülhet marcipánból, de akár üveg, vagy porcelán szobor is dekorálhatja. Fényképek segítik a válsztást.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Szombathely - Mészáros Cukrászda Cukrászai saját ötletek, fényképek segítségével egyéni esküvői tortát terveznek. Gazdag katalógus tárukból ötleteket meríthetsz. Lehet marcipános, élővirágos, krémes, töltött...számukra nincs lehetetlen. Itt érdemes szétnézni!
9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 70. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu/mc.php?base=etortak
Tököl - Ziti Cukrászda A nagy alkalom egyik fénypontja az esküvői torta. A Ziti Cukrászda esküvői és alkalmi tortái igazán méltóak erre a szép eseményre. Fényképes ostyatorták, dísztorták, sütemények is rendelhetők.
2316 Tököl, Iskola u 11/b Tel.: +36-30/ 479-9113
www.ziticukraszda.hu/index.php?page=html/eskuvoi
Budapest - Cziniel Cukrászda Különösen nyári estékre javasoljuk a Római-part kellemes cukrászdáját. Egy Duna-parti séta után jól esik ide beülni. A hely tiszta, rendes, kerthelyiséggel rendelkezik. A torták, sütik fagylaltok különlegesen finomak, gazdag a választék. Alkalmakra, esküvőkre egyedi torták rendelhetők.
1031 Budapest, Nánási u.55 Tel.: +3614458779
www.czinielcukraszda.hu
Zsámbék - Grillázstorta Egy grillázs torta a népmesék világát idézi. Édes, pirított cukros, diós, mogyorós költemény, mely nem csupán ízeivel, de látványával is káprázatos megjelenésű. Különösen hagyományos lakodalmak asztalainak dekoratív szereplője egy ilyen csodatorta. Bárándiné Jánossy Enikő kívánságra készíti a grillázsszobrokat. Nézd meg Te is mesés alkotásait!
2072 Zsámbék, Meggyes u. 15. Tel.: +36- 30/ 409-8571
www.grillazs.hu