vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Eszközkölcsönző
Óvári Sátor - Sátrak bérlése esküvőre, rendezvényre Különféle méretű sátrak, hatszögletű vagy emeletes sátrak, pagodák, pavilonok bérelhetők az Óvári cég kínálatából. 15 éve foglalkoznak saját gyártású sátraik bérbeadásával, amelyek alkalmasak esküvők, partyk, családi és egyéb rendezvények megtartására. Asztalok, székek, sörpadok, színpad, táncparkett és egyéb kiegészítők is bérelhetők.
7720 Pécsvárad, Ipartelep u. 3. Tel.: +36-72/ 566-766
www.ovarisator.hu
Family Party Sátorszervíz - Esküvői sátrak kölcsönzése A "Family Party Sátorszerviz" sátorkölcsönző és sátorbérlet szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésre. Pavilonjaik elegáns, esztétikus megjelenést biztosítanak a rendezvényeken. Esküvőre, családi és egyéb rendezvényre különféle méretű sátrak bérelhetők, kiegészítőkkel, asztalokkal, padokkal, műanyag aljzattal, világítással, színpaddal együtt. Az ország bármely pontján vállalják a teljes körű szerelést és kiszállítást.
6792 Zsombó, Felszabadulás u. 66/1. Tel.: +36-30/968-3345
www.satorszerviz.hu
Partydekor esküvői dekoráció Az esküvő fontos eleme az ízléses, stílusos dekoráció. A helyszínek, asztalok, autók egységes díszítése, a virágkompozíciók harmóniája emelik a menyegző pompáját, hangulatát. Ebben adnak segítséget a Partydekor munkatársai. Az esküvő teljes szervezését. eszközök bérlését biztosítják.
Tel.: +36-30/ 949-8950
www.partydekor.hu
Karaoke műsorok technikai megvalósítása A Karaokebuli, jókedvű műsorok szervezője kiszállással, műsorvezetővel. Különböző csomagokból lehet választani, az igényeknek megfelelően. A dalok hang és szöveganyaga mellett videóbejátszások, egyedi effektek is izgalmassá tehetik a szórakozást. Professzionális hang és fénytechnikai berendezéseik, füst és buborékgépeik a kitűnő hangzás és látványélmények biztosítékai.
1025 Budapest, Utas u.5. Tel.: +36-70/222-222-0
www.karaokebuli.hu
Győr - Komédiás Étterem Zöld lombok alatt, árnyas kerthelyiség fogadja a belépőt. Tágas belső terében bőven elfér az esküvők, lakodalmak népes vendégserege. Terítékük, székszoknyáik ízlésesek. Elsősorban Győr környékieknek ajánljuk. Vendéglátóipari eszközök és székszonyák kölcsönzésre lehetőség van.
9022 Győr, Czuczor G. u. 30 Tel.: +36-96/ 527-217
www.komediasetterem.hu