vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Meghívó
Milyen a tökéletes esküvői meghívó? Az esküvői meghívó már önmagában is utal az elkövetkezendő nagy napra. Külleme, az invitáló szöveg tartalma, előrejelzés az alkalom stílusáról, jellegéről. Legalábbis egy jól átgondolt meghívónak ilyennek kell lennie. Mitől jó hát egy meghívó? Olvasd tovább!
Tovább »
Ajánlott meghívó szövegek Az esküvői meghívó invitáló szövege tükrözze az esküvő jellegét és az ifjú pár karakterét. Illeszkedjen a külső formához a belső tartalom. A betűk típusa harmonizáljon a szöveggel és a meghívó anyagával.
Tovább »
Bibliai idézetek esküvői meghívóba Amikor az oltár előtt szövetségre léptek, egybeforr sorsotok. Részesei és tanúi lesznek ennek a szép eseménynek meghívott vendégeitek is. Meghívótokba mottóként is írhattok egy szép bibliai idézetet, amely kifejezi Isten szándékát a házassággal kapcsolatban, és egybekelésetek komolyságát is jelképezi.
Tovább »
Esküvői meghívó - Meghívó Börze - Webáruház Eljegyzés majd esküvő...Az ifjú pár addigi, közös életének legboldogabb napja. A közös út kezdetéhez szeretne a "Meghívó börze" is hozzájárulni, egyedi, különleges esküvői meghívó kínálatával, melyben megtalálhatók:Fényképes meghívók, francia hajtogatott és hajtogatott esküvői meghívók, a kreatívabb ötleteket kedvelőknek a pausz vagy gyöngyház tekercs vagy akár az organza zsákos meghívók. A weboldalon található minták, hátterek mellett bármilyen elképzelést megvalósítanak. A hét minden napján rendelkezésetekre állnak!
1134 Budapest, Gidófalvy Lajos utca 29. III/4., Tel.: +36-20/421-9585
www.meghivoborze.hu
Esküvői meghívók, vendégkönyvek - Jánosi Könyvkötészet Kézi manufaktúrás esküvői kiegészítők! Szaténnal és gyöngypapírral bevont vendégkönyvek, fotóalbumok, pausz tekercses, díszdobozos meghívók esküvőre és ünnepi alkalmakra. Köszönetajándék dobozok és menükártyák az általad választott színvilággal. Mintadarab kérhető,szerkesztési díjat nem számítanak fel.
8154 Polgárdi, Március 15 u. 26. Tel.: 06 30 859 2477
www.janosikonyvkoteszet.hu
szavazatok (0)
DVD meghívó Az esküvőre invitálás kreatív formáját valósíthatjátok meg a DVD meghívóval. Lehetővé teszi, hogy "szeméyesen" mondjátok el a nagy hírt, az időpontot, helyszíneket, és mindazt aminek benne kell lenni egy esküvői maghívóban. Tulajdonképpen egy önálló kisfilm készül rólatok kötetlen műfajban. Csak a képzelet szabhat határt! Egy ilyen kisfilm nagyon látványos és újszerű. Érdekesebb, ugyanakkor olcsóbb mint a hagyományos meghívók.
Tel.: 06-20/ 515-1100
www.y2.hu/eskuvoi-video/eskuvoi-meghivo.html
Idézetek esküvői meghívóba Szép hagyomány, hogy az esküvői meghívóba egy jelképes és kifejező idézetet választ az ifjú pár. Összegyűjtöttük számotokra a legszebbeket. Válogassatok ízlésetek szerint közülük!
Tovább »