vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

Médiaajánlat

 

Kedves Látogatónk, leendő Partnerünk!


Megjelenési lehetőséget biztosítunk az Ön számára a www.szerelempark.hu internetes portálon.

Célunk, hogy látogatóink számára minőségi programajánlatokat, ajándékozási, vásárlási lehetőségeket és kreatív ötleteket nyújtsunk. Oldalainkat elsősorban az igényes közönségnek szánjuk, ezért olyan partnereket várunk, akik a témakörökhöz kapcsolódó, az oldal profiljába illő ajánlatokkal keresnek meg bennünket.

Fenntartjuk azonban azt a jogot, hogy ellenőrizzük a témához kapcsolódás tényét és az ajánlat színvonalát.

Keresőrendszerünk és a jól átlátható tartalomstruktúra segít abban, hogy az Ön cégének, vállalkozásának híre eljusson a célközönséghez. Termékeit, szolgáltatásait több menüpont alatt is megjelentetheti, ezáltal tovább növelve annak az esélyét, hogy cégét megtalálják portálunk látogatói.

A Szerelempark terveink szerint egy folyamatosan fejlődő, frissülő internetes portál, melyet társoldalakon és egyéb médiumokban is hirdetünk. Ezzel lehetővé tesszük, hogy Önt is jobban megismerjék! Szeretnénk partnereinkkel hosszú távú együttműködést kialakítani, ezért kérjük olvassa el a megjelenés feltételeit és lépjen velünk kapcsolatba e-mail-en vagy telefonon.

info@szerelempark.hu

Tel: (+36 1 ) 820 10 50
Tel: (+36 30) 678 02 01 


Várjuk jelentkezését:

A Szerelempark csapata

 

Hirdetési tarifáink

Azon  partnereink szolgáltatásairól, akik a kiemelt megjelenés választják, hírlevélben is értesítjük regisztrált felhasználóinkat.

Hirdetési hely megnevezése Leírás Előfizetési lehetőség Brutto ár
Linkajánló

Bemutató, ajánló szöveg (5-6 sor)
Kép, cím, elérhetőség, webcím, közvetlen weboldalra irányítás, kulcsszavak, linkajánló, térkép.
Minta

 

Egyszer fizetendő összeg:

3.000,-Ft

Hosszú csík A lapok tetején lévő rendezési szempontokat tartalmazó sáv fölötti hely. Ez a hirdetés egy választott kategóriára vonatkozik, és a kapcsolódó kereséseknél is megjelenik.
Méret: 565 x 45
Minta
1 hónap 7.000 Ft
3 hónap 18.000 Ft
6 hónap 33.000 Ft
12 hónap 58.000 Ft
Kiemelt megjelenés Adott kategória első helyén, kiemelt színnel megjelenő találat. Ez az oldalböngészése során akkor jelenik meg, ha a felhasználó belép a kategória oldalra, vagy a tartalomhoz kapcsolódó cimkére keres.
Minta
1 hónap 3.000 Ft
3 hónap 8.000 Ft
6 hónap 14.000 Ft
12 hónap 25.000 Ft
Bemutató oldal PR cikk Adott tartalom részletes kifejtése. A tartalom alatt lévő Tovább gombra kattintva juthatunk ide. A hirdető szabad szöveges leírást és maximum képeket adhat meg itt, amit beszerkesztünk az oldalra. Maximum 9 kép megjelenítése.
Minta
Egyszeri díj 12.000 Ft
Bemutató oldalon extrák Videó, audió, képgaléria megjelenítése Egyszeri díj egyedi megállapodás
Nyereményjáték Ajánlja fel szolgáltatásait, termékeit  nyereményjátékunk céljaira, és egyedi megállapodást kötünk a fenti reklám lehetőségek elhelyezéséről. egyedi megállapodás

A banner formátuma JPG, GIF, PNG vagy Flash lehet. Amennyiben igényli, készséggel vállaljuk bannerjének megtervezését. A statikus banner készítésének egységára 10.000 Ft, kreatív (flash) banner és egyedi konstrukció esetén kérje testre szabott ajánlatunkat!

Az árak brutto árak!