vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

Nyereményjáték

   
   

Jelenleg nincs új játékunk.

 

Nyereteseink írták

Téged is nyerteseink sorában köszönthetünk már? Kérünk, oszd meg örömed másokkal is!Fotók, levelek, vélemények itt <<<


Általános tudnivalók, szabályok, részvételi feltételek

 
Örülünk, hogy játékosaink között üdvözölhetünk! Kérlek, játék előtt alaposan tanulmányozd át a nyereményjáték tudnivalóit és a szabályokat! Jó játékot, sok sikert kíván a Szerelempark!
A nyereményjátékot a Szerelempark webportál szervezi.

1. A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó 14. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos). A nyereményjátékokhoz szükséges, hogy a Játékos az adott weboldal regisztrált felhasználója legyen.
A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
• a szerelempark.hu portál tulajdonosai, azok közeli hozzátartozói

2. Jelentkezés a Játékra

A Játékra jelentkezni , az adott Játékban feltett kérdések hiánytalan és helyes válaszadásával lehet.
FONTOS SZABÁLY: egy e-mail címről érkező megfejtés, csak egyszer szerepel a sorsolásban, egy Játékos egy e-mail címről legfeljebb egyszer próbálkozhat a helyes válaszok elküldésével. Ha valaki mégis többször küldi el a megoldásokat, válaszait kizárjuk az adott Játékból.

3. A Játék időtartama

A Játék időtartamát, a beküldési határidőt és a sorsolás időpontját az egyes konkrét Játékok leírásai tartalmazzák. A Játékban részt venni, arra jelentkezni a beküldési határidő napján 24.00 óráig lehetséges. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

4. Nyeremény

A Játékok nyereményeit az egyes Játék leírások tartalmazzák.
Az elektronikus sorsoláson kihúzott, e szabályzatnak eleget tevő játékos a nyeremény átvételére az értesítést követően15 naptári napon belül jogosult.
A nyereményről szerelempark.hu e-mailben értesíti a nyertest, majd a megadott címre, telefonos egyeztetés után eljuttatja a nyereményt. A nyeremények kézbesítéséhez, igénybe vételéhez, szükséges a pontos név, lakcím, e-mailcím és telefonszám megadása.
Belépőnyeremények: Kérjük, hogy a színház, mozi, hangversenyjegy vagy bármely, időponthoz kötött nyereményt kínáló játékunknál különös figyelemet kérünk, mert más időpontban nem tudnak a felajánló intézmények belépőjegyet biztosítani.
A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a szerelempark.hu-t semmilyen felelősség nem terheli. A Játékos a Játékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét a szerelempark.hu az adott nyereményjátékot közzétevő weboldalán nyilvánosságra hozza. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

5. Sorsolás

A sorsolásokon az vesz részt, aki kitölti az online kérdőívet, a kérdésekre helyesen válaszol. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyes választ beküldő Játékosok között, a sorsolás minden esetben egy véletlenszerűség elve alapján működő számítógépes programmal történik.

6. Adatkezelés

A nyereményjátékban való részvétel feltétele a regisztráció. A regisztrációkor megadott adatokat a Szerelempark tulajdonosa kezeli.A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, mérlegelni a játékszabályzatban foglaltakat!A regisztrálónak bármikor jogában áll személyes adatai kezelését indoklás nélkül megtagadni, illetve a regisztrációkor tett hozzájáruló nyilatkozatait visszavonni. Visszavonó, illetve tiltó nyilatkozatát címünkre kell eljuttatnia. A rendszerünkben tárolt adatokat bizalmasan, a regisztráció során megadott keretek között kezeljük, és azokat az adatkezelési felhatalmazással nem rendelkezők számára, a regisztráló hozzájárulása nélkül nem adjuk ki.
Képviseli: Balog Árpádné webmanager, tulajdonos
Levelezési cím: 1031 Budapest, Nánási u. 1/B D/602
Adószám: 65077685-1-41
E-mail: info@szerelempark.hu

7.A regisztrált felhasználó által tett nyilatkozat

A fenti tájékoztatás megismerése után az alábbi nyilatkozatot teszem: Regisztrációmmal hozzájárulok, hogy a Szerelempark webportál elektronikus hirdetést, reklámlevelet küldjön a regisztrációnál megadott e-mail címemre.

8. Felelősségkizárás

A szerelempark.hu a nyeremények hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják.
A szerelempark.hu kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékokban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.
A szerelempark.hu nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt a Játék, illetve a Játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

 Játékunk kérdései

Ha még nem regisztráltál, itt megteheted

 Játékunk kérdései