vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Járműkölcsönző
EsküvőiKocsi - Országos hálózat Hogyan tudnánk egy szolgáltatást leghitelesebben bemutatni? Úgy hisszük, egy lelkes élménybeszámoló, egy ifjú pár véleménye Téged is meggyőz arról, hogy jó helyen jársz, ha különleges esküvői autót keresel: "Szeretnénk még egyszer megköszönni segítségét az esküvői autóval kapcsolatban. Felejthetetlen volt ifjú házasokként egy ilyen csodaszép autóval körbeutazni fél Budapestet."
Tel.: +36 20 3861284
www.eskuvoikocsi.hu
StarLimo Customer Service - Limuzin bérlés A limuzinnal való utazás már nem kiváltság - lehetőség! Igazi amerikai limuzinok, melyeket Te is kipróbálhatsz pároddal, barátaiddal, vagy az egész családdal. Szervezz egy egyedülálló utazást Lincoln vagy Hummer limuzinokkal! A páros, romantikus városnézéstől, a társas, fergeteges legény-és lánybúcsúkig. Ehhez kínál a starlimo.hu széles autó választékot, extra szolgáltatásokat és éttermi ajánlatokat.
Tel.: +36-20-433-8042
www.starlimo.hu/
Limuzinbérlés - Pink Party Limó - Budapest A Pink Party Limuzin egy igazi csajos buli, lánybúcsú, szülinap vagy party felejthetetlen élménye! Rózsaszín álom autó luxus kivitelben, romantikus eljegyzésre Budapesten a Lánchíd közepén! Esküvőn az ifjú párt kísérhetik a számukra legfontosabb személyek ebben a különleges limuzinban, ahol együtt élvezhetik a luxus utazás nyújtotta élményeket, és még emlékezetesebbé válhat számukra a „nagy nap”!
1106 Budapest, Keresztúri út.120 Tel.: +36-20/ 9-231-118
www.pinkpartylimo.hu
Luxuslimuzin bérlés Egy ilyen limuzin az ünnepek romantikus és exkluzív szereplője. Sofőrje pezsgőt bont, ajtót nyit, telefonon fogadja az útiránnyal kapcsolatos utasításokat a hangszigetelt fallal elválasztható utastérből. Klíma, tv, video, cd, bárpult, világító kristálypoharak, hangulatfény szolgálja a kellemes és romantikus közérzetet. Ha igazán elegánsat szeretnél, válassz autóparkjukból!
1106 Budapest, Keresztúri út 120. Tel.: 06-20/9231-118
www.luxuslimuzin.hu
Oldtimer autók kölcsönzése Különleges alkalmakra különleges autót! Esküvőre, Valentin napi romantikázásra, születésnapi meglepetésként nagyszerű ötlet egy veterán autót bérelni és élvezni a régi idők varázsát. Az OldRent Veteránautó Kft. autóparkjából Rolls-Royce, Cadillac, Triumph Roadster és egyéb múltidéző oldimerek kölcsönözhetők.
1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 63. Tel.: +36-70/ 942-5520
www.oldrent.hu
Hintó bérlés - Esküvői hintó Milyen hintót szeretnél? Landauer, kupé vagy fiáker? Tóth László fiákeres mester, saját készítésű, korhű hintói valóra váltják legszebb esküvői álmaid. Nyitott, zárt, vagy félig fedett hintói bőr üléssel, vagy plüss kárpittal készülnek. Hintói a Margit-szigeten várják a romantikus kocsikázásra vágyókat. Fogatai filmforgatásokon is szereplnek. Hintós esküvők lebonyolítását vállalják, akár több hintóval is. A bérlés költségeiről egyeztetés telefonon.
Tel.: +36-20/ 354-73112
www.lovashinto.hu