vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Exkluzív tippek
Ételszobrászat - Gyömölcs- és Zöldségfaragás Különlegesen tálalt gyümölcsök és zöldségek alkalmakra, esküvőre, eljegyzésre, születésnapra. Bemutatjuk, hogyan készülhet dinnyéből rózsa,hogyan tálalható exkluzív köntösben zöldség, és hogyan varázsolható nagyszerű látványelemmé a hétköznapokon egyébként egyszerűen tálalt gyümölcs. Némi kézügyességgel Te magad is elkészítheted!
Tovább »
Ice Art Jégszobrászat A jégszobrászok művészi alkotásai az ünnepi alkalmak briliáns dekorációi. Az esemény témájához illeszkedő szobrok, jégtálak, jégkelyhek igény szerint rendelhetők. Igazi különlegesség a jégbár mely az ünnepi helyszínek áttetsző, ragyogó és dekoratív eleme. A jégből faragott csúszdákból pedig látványosan csoboghatnak az italok.
Tel.: +36-20/ 949-5032
www.iceart.hu
Homokszobrászat Hihetetlen ötlet, de megvalósítható és igazán különleges! Egy szabadtéri esküvő, ünnepi esemény vagy party kiváló dekorációja a homokszobor. Ereszd el fantáziád, álmodj a helyszínhez és alkalomhoz illő témát és a mesteri kezek elképzelésed valóra váltják. Oldalukon a már megvalósított alkotásokból találsz ízelítőt.
Tel.: +36-20/949-5032
www.iceart.hu
Pillangóvarázs - Pillangóröptetés Különleges és varázslatos hangulatot teremtenek a felröppenő, táncoló pllangók. Esküvők, házassági évfordulók, születésnapi partyk különleges meglepetései és élményajándékai lehetnek a díszes kosárkából felszálló, színes lepkék. Egyedi és exkluzív!
Tel.: +36-20/ 220-3629
www.lepkek.hu
Galambröptetés - Budapest - Pest megye A galamb a béke, a szeretet szimbóluma. Esküvők kedvelt látványelemei a felröppenő hófehér galambok. Röptetni lehet kézből, vagy díszes kosárkából. Budapest területén és Pest megyében kérhető ez a szolgáltatás.
Tel.: +36-70/ 636-1697
galambfelroptetes.gportal.hu/
Split Deco Live Show Az extravagáns látvány- és hangelemekkel tarkított show keretében improvizáció zajlik zenében és festészetben. Orgoványi Gábor festőművész az élő jazz zene hangaira, élőben fest digitális képeket, amelyek speciális installáción kerülnek kivetítésre. A nézők előtt kialakuló festmény átváltozik, történetet mesél el, amelyet a zene még inkább alátámaszt. Az előadás különlegessége a zene, a festés és a mozgás, az árnyak játékának összhangja, mellyel az esküvői party feledhetetlen fénypontjává válik.
1094 Budapest, Tűzoltó u. 6 Tel.: +36-20/ 528-2105
www.splitdeco.hu/splitdecolive.php