vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Vőfély
Bálint K. Gergő - Ceremóniamester, lakodalmi tanácsadó "Laza és elegáns ceremóniamester" - segít nektek az előkészületekben, és a nagy napon. Jelen van a szép ruhába öltözéstől, a hajnali mulatozás kezdetéig. Tarka lakodalmi programötletekkel és a násznépre vállalt mosolygaranciával várja jelentkezéseteket!:)
Tel.: +36 70 300 6595
www.ceremoniamesterem.hu
Kovács Péter - Vőfély, ceremóniamester Egy jókedvű vőfélyt keresel, aki szinte minden helyzetben feltalálja magát és igyekszik minél több terhet levenni a házasulandók válláról? Kovács Péter vőfély nagy tapasztalattal a háta mögött vállalja esküvők, lakodalmak vidám hangulatú lebonyolítását.
8624 Balatonszárszó, Munkácsy M. u.41. Tel.: +36-20/ 378-7020
www.petervofely.mlap.hu
Guba István "Vőfély Pisti" - Vőfély, ceremóniamester A vőfély az esküvő karmestere, nélküle az esküvő olyan mint vezető nélkül egy zenekar. Guba István nagy tapasztalattal rendelkező vőfély, aki tevékenységét már több évtizede műveli és sok esküvő sikeres levezetését tudhatja maga mögött. A modern vőfély és a ceremóniamester ötvözetét képviseli, aki megjelenésében sem a régi stílusú kalapban, hanem a mai kor divatjához illeszkedve, öltönyben jelenik meg. Országosan vállal vőfélyi szerepet.
2735 Dánszentmiklós, Tessedik Sámuel u.23 Tel.: 06-20-388-1009
www.vofelypisti.hu
Haagen Imre - Ceremóniamester Manapság a vőfély szerepét felváltja a ceremóniamesteré, aki gondoskodik a vendégek szórakoztatásáról, azonban nem a hagyományos módon. Elmaradnak a népies versikék, modernebb játékok és szórakoztató műsorok lépnek előtérbe, melyeket a ceremóniamester koordinál. Haagen Imre sokoldalú egyéniség; tapasztalt műsorvezető, igényes rendezvényszervező, dalénekes, szinkronszínész, aki remek stílusérzékkel szórakoztatja a vendégsereget.
Tel.: +36-20/479-8323
www.haagen.hu
Dékmár Szabolcs - Vőfély Döbbenetes élmény egy igazi falusi lakodalom. Ahogy a dolgok ki vannak találva egymás után. Pontosan megvan, hogy mikor kinek mit kell csinálni, hova kell állni miket kell mondani vagy kérdezni és mi a helyes válasz ezekre a kérdésekre.Mindennek megfelelő rendje és helye van. A néptáncos múlttal rendelkező Dékmár Szabolcs, balatonfelvidéki vőfélyektől leste el a fortélyokat, és ma már jómaga is tréfás és népszerű szórakoztatója a lakodalmas vendégseregnek.
8200 Veszprém, Papvásár u. 2. Tel.: +36-20/ 574-5735
www.vofely.tulelo.hu
Tóth István "Csonti" - Vőfély Tóth István, akit csak "Csonti"-nak neveznek ismerősei, tapasztalatokkal rendelkező vőfély, aki egyben diplomás művelődésszervező. A népművészetben, népszokásokban és népi mesterségekben is jártas, ezért a régi hagyományok hiteles felélesztője. Humoros versikékkel, anekdotákkal, játékokkal teremt a lakodalmakon vidám hangulatot.
8800 Nagykanizsa, Dózsa György út 117/B Tel.: +36-30/ 527-4889
www.csonti.info