vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Extrém esküvő
Sümeg - Középkori esküvő - Hotel Kapitány **** Szeretnétek egy igazán különleges esküvőt? Sümegen valódi középkori esküvőt rendezhettek. Díszhintóval érkeztek a sümegi várkertbe, ahol várkapitány, várkisasszonyok és lovagok fogadják a vendégeket. Lovagi torna és királyi lakoma teszi teljessé a nagy nap eseményeit. A Hotel Kapitány nászutas lakosztályában tölthetitek a nászéjszakát. Egy igazán különleges esküvőhelyszín!
8330 Sümeg, Tóth Tivadar u. 19. Tel.: 06-87-550-218
www.hotelkapitany.hu/kozepkori-eskuvok
Tápiószentmárton - Ejtőernyős esküvő - Repülős esküvő - Quados esküvő Ez aztán valóban extrém! Azonban a Kincsem Lovaspark számára nincs lehetetlen. Mivel saját repülőtérrel rendelkeznek, így az ejtőernyős és repülős esküvők is kivitelezhetők. Akik még egyedibbre vágynak, azok akár quadot is választhatnak esküvői járműként. Vidám kedvűek, extrémséget szeretők számára ideális helyszín ez a festői környezet.
2711 Tápiószentmárton, Sőregi u. Tel.: + 36-20/ 932-9930
www.kincsemgolf.hu/eskuvo.htm
Víz alatti esküvő Megtaláltad az Igazit? Aki olyan különleges a számodra, mint senki más? Akkor legyen esküvőtök is különleges! Fogadjatok örök hűséget az állandóság és az ezernyi csoda világában, a tenger felszíne alatt! Mindehhez még búvárnak sem kell lennetek. A Dive Hard Tours utazási iroda mindent megszervez számotokra!
1136 Budapest, Balzac u. 40/b Tel.: +36-1/ 785-8492
www.divehardtours.com/Viz-alatti-eskuvo/

Motoros esküvő

szavazatok (0)
Motoros esküvő Sok motoros pár esküvőjén azért marad sztenderre állítva a kedvenc, mert a hölgy mégsem tud lemondani a csodás ruhakölteményről. Mostantól már nem is kell! Minden nő lehet igazi menyasszony is és élvezheti a motorozás örömét saját, és párja boldogságára is. Mindössze egy jól megtervezett, egyedileg kivitelezett motoros menyasszonyi ruhát kell összehozni. Rendelhettek motoros esküvői meghívókat és motoros vőfélyt is!
Győr - Barokk Esküvő Fogadjatok örök hűséget több ezer ember előtt, barokk hagyományok szerint! Jelentkezzetek Győr tradicionális esküvői eseménysorozatára. A Zichy-palota szervezésében a 17–18. század kultúrtörténete és művészete elevenedik meg a belvárosi helyszíneken. Hagyományőrző vásárosok, korhű programok színesítik az eseménysorozatot.
9022 Győr, Liszt Ferenc u.20 Tel.: +36-30/300-3545
www.mufegyor.hu/hu/esemenyek/barokk-eskuvo-2
Aggtelek - Barlangi esküvő - Baradla barlang Fogadj örök hűséget a természet cseppkövei alatt! Semmihez sem fogható élmény ilyen csodálatos környezetben kimondani a boldogító "Igen"-t. A Baradla-barlang hangversenytermében rendezhetitek az esküvői szertartást, s egy közeli helyszínt választhattok a vacsorához. A barlang akár 1000 fős vendégsereg befogadására is alkalmas!
Tovább »
3759 Aggtelek, Baradla barlanf Tel.: +36 48 503 208
Lillafüred - Barlangi esküvő - Anna barlang Csodálatos cseppkővilágban, igazi Isten alkotta oltár előtt erősíthetitek meg egymás iránti szerelmeteket a lillafüredi Anna-barlangban. A helyszín meghitt hangulatú, ugyanakkor rendhagyó és roppant különleges.
Tovább »
3517 Lillafüred, Anna barlang Tel.: +36-36/422-700,