vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
fagyi
6 találat
Fót - Ambrosia Cukrászda Hagyományos helyben készült kézműves fagylalttal, házias süteményekkel, különleges esküvői tortákkal, formatortákkal és ehető fényképes tortákkal várnak benneteket. Finom kávé specialitások, koktélok és fagylalt kelyhek teszik kellemessé és élvezetessé az itt töltött perceket. Nyári esküvőkhöz hűsítő ötletként ajánljuk a fagylaltpult kiszállítási lehetőséget.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Budapest - SUGAR! - Design Cukrászat Újragondolt formák, vidám színek a fehér bútorok mellett, ínycsiklandozó finomságok mindenütt. Mignonok, muffinok csodálatos köntösbe öltöztetve, színes nyalókák, remek fagylaltok! Na és azok a gyönyörű torták! A SUGAR! egy életérzés, amely igazán megédesíti együtt töltött óráitokat! Valóban kihagyhatatlan!
1042 Budapest, Petőfi u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu
Soltvadkert - Szent Korona Cukrászda Országszerte híresek a Szent Korona Cukrászda fagylaltkülönlegességei, süteményei és tortái. Messzi földről is ellátogatnak ide a vendégek, hogy megkóstolják az ízléses fagylaltkelyheket, elidőzzenek a barátságos belső térben, vagy meleg időben a kerthelyiségben. A kiváló minőség bizonyítéka, hogy a cukrászda 2005-ben elnyerte az év cukrászdája címet. Ha finom fagyival szeretnéd meglepni párodat, hozd el ide!
6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 5. Tel.: +36-78/480-150
www.szentkoronacukraszda.hu

Budapest - Gelarto Rosa fagyizó A Gelarto Rosa egy különleges fagyizó Budapesten a Bazilikánál. Egyedi ízű kézműves fagylaltjai tradicionális olasz recept szerint, csak természetes alapanyagokból készülnek. Az olasz dizájnt követve rózsa formájúak, finomak és gyönyörűek. Saját készítésű jégkrémek, macaronok, glutén/laktóz mentes és nyírfacukros desszertek, fantasztikus forró csokik várják a szerelmeseket, randizókat és persze minden betérőt. A téli szezonban kiváló alapanyagokból készítenek egyedi csokoládé desszerteket, melyeket rendhagyó formában kínálnak.
1052 Budapest, Bazilika, Szent Isván tér 3. Tel.: +36 70/ 383 1071
www.facebook.com/GelartoRosa
Budapest - Fragola fagyizó Igazi kézműves olasz fagyizó,természetes módon! Édesítőszerként szőlőcukrot használnak, selymes és könnyű desszertfagylaltot alkotva. A klasszikus ízek mellett saját kreációkkal is elkápráztatják a közönséget. Pl:citromos levendula, homoktövis, chianti vörösbor, gyömbér, gránátalma, viola, gorgonzola, tihanyi camembert... Fagyizóik két helyszínen találhatók Budapesten: a Nagymező utca 7. szám, és Budán a Pasaréti tér mellett a Csévi út 7. szám alatt.
1065 Budapest, Nagymező u.7. Tel.: +36 20 467 2273
www.facebook.com/fragola.fagylaltozo
Budapest - Daubner cukrászda Nagy múltú, hagyományt és titkos recepteket őrző cukrászda. Művészien kidolgozott esküvői, alkalmi, és dísztortáikat kézzel készített karamell, cukor, marcipán alkotásokkal díszítik. Parfétortáik különleges ízesítésűek és rendkívül látványosak. Fagylaltjaik a hagyományos kínálat mellett újdonságokat is tartalmaznak. Mák, E-80, grillázs fagyijukat ki kell próbálni! A Daubner egyszerűen rabul ejt!
1025 Budapest, Szépvölgyi u.50. Tel.: +36-1/335-2253
www.daubnercukraszda.hu

6 találat