|
|
|
|
Igazi kézműves olasz fagyizó,természetes módon! Édesítőszerként szőlőcukrot használnak,
selymes és könnyű desszertfagylaltot alkotva. A klasszikus ízek mellett saját kreációkkal is elkápráztatják a közönséget. Pl:citromos levendula, homoktövis, chianti vörösbor, gyömbér, gránátalma, viola, gorgonzola, tihanyi camembert... Fagyizóik két helyszínen találhatók Budapesten: a Nagymező utca 7. szám, és Budán a Pasaréti tér mellett a Csévi út 7. szám alatt.
|
1065 Budapest, Nagymező u.7. Tel.: +36 20 467 2273
www.facebook.com/fragola.fagylaltozo
|
A Gelarto Rosa egy különleges fagyizó Budapesten a Bazilikánál. Egyedi ízű kézműves fagylaltjai tradicionális olasz recept szerint, csak természetes alapanyagokból készülnek. Az olasz dizájnt követve rózsa formájúak, finomak és gyönyörűek. Saját készítésű jégkrémek, macaronok, glutén/laktóz mentes és nyírfacukros desszertek, fantasztikus forró csokik várják a szerelmeseket, randizókat és persze minden betérőt. A téli szezonban kiváló alapanyagokból készítenek egyedi csokoládé desszerteket, melyeket rendhagyó formában kínálnak.
|
1052 Budapest, Bazilika, Szent Isván tér 3. Tel.: +36 70/ 383 1071
www.facebook.com/GelartoRosa
|