vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
torta
21 találat (1 - 10)
1 2 3 »
Szombathely - Mészáros Cukrászda Cukrászai saját ötletek, fényképek segítségével egyéni esküvői tortát terveznek. Gazdag katalógus tárukból ötleteket meríthetsz. Lehet marcipános, élővirágos, krémes, töltött...számukra nincs lehetetlen. Itt érdemes szétnézni!
9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 70. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu/mc.php?base=etortak
Fót - Ambrosia Cukrászda Hagyományos helyben készült kézműves fagylalttal, házias süteményekkel, különleges esküvői tortákkal, formatortákkal és ehető fényképes tortákkal várnak benneteket. Finom kávé specialitások, koktélok és fagylalt kelyhek teszik kellemessé és élvezetessé az itt töltött perceket. Nyári esküvőkhöz hűsítő ötletként ajánljuk a fagylaltpult kiszállítási lehetőséget.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Szombathely - Mészáros Cukrászda & M-Cafe Tölts édes pillanatokat a számodra legédesebbel a Mészáros cukrászdában. A fiatalos ízléssel berendezett Fő téri cukrászda igazi randihely. A Rákóczi utcai polgári hangulatot áraszt hagyományőrző környezetével. Finom torták, sütemények mellett élvezhetitek az együttlétet. Kávét, koktélt, fagylaltkelyhet is választhattok.Fantasztikus tortáik online is rendelhetők.
9700 Szombathely, Fő tér 24. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu

Budapest - Horváth Cukrászda Budapest méltán híres cukrászdája a Horváth cukrászda, amely különleges tortáival, süteményeivel kápráztatja el a betérőt. A tortaköltemények esküvőkre, születésnapokra, évfordulókra és egyéb különleges alkalmakra készülnek, nagy precizitással, ízléssel és szakmai hozzáértéssel. A hatalmas választék mellett, egyedi igényeknek is megfelelnek. A torták e-mailben is megrendelhetők.
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: 06 1/ 370-4196
www.horvathcukraszda.hu
Debrecen - Mandula Cukrászda Debrecenben a Nagyerdei séta után beülhetsz pároddal ebbe a kedves kis cukrászdába. Meghitt, otthonos környezet, finom sütemények és fagylaltok várnak benneteket. Esküvői és alkalmi tortáik már nem csak az üzletben, hanem online is megrendelhetők.
4024 Debrecen, Ember Pál u. 23.
www.kismandula.hu
Budapest - Szamos Marcipán Cukrászda A Szamos Marcipán immár fogalommá és világhírűvé vált, különleges formáival, figuráival és nem utolsó sorban ízletes desszertjeivel. Hangulatos cukrászdái kínálják Budapest több pontján és a vidéki városokban is a finomságokat. Kézműves bonbonok, különleges desszertek,torták és sütemények várják a vendégeket. Kínálatuk már webshopon keresztül is rendelhető.
Tel.: +36 1 201-32-81
www.szamosmarcipan.hu
Fót - Ambrósia Cukrászda Egyedi elképzelések alapján megvalósított menyasszonyi dísztorták. Mintegy 30 különféle ízű, könnyű tejszínkrém töltelék közül választhatsz, kívül esztétikusan a kívánt színű és fazonú burkolattal ellátva. Virágdíszítés marcipán, karamell vagy élővirág lehet, óhajotok szerint. Az esküvői torta csúcsdísze készülhet marcipánból, de akár üveg, vagy porcelán szobor is dekorálhatja. Fényképek segítik a válsztást.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Dunaföldvár - Marcipán Cukrászda Gyönyörű marcipán borítás, remek ízek, dekoratív megjelenés, elegancia. Mindezek a tulajdonságok jellemezhetik a Marcipán Cukrászda fenséges menyasszonyi tortáit. Nézelődj és válassz!
7020 Dunaföldvár, Béke tér 3., Béke tér 3. Tel.: +36-75/ 541-055
www.marcipancukraszda.hu/kinalat.php?product=eskuvo
Esküvői torta variációk Az esküvői vacsora koronája az ünnepi torta. Ajánlatos, hogy a torta is illeszkedjen a dekorációhoz, az esküvő stílusához. Gyűjteményünk ötleteket kíván adni a különböző lehetőségekhez. Kellemes böngészést kívánunk!
Tovább »
Szeged - Virág Cukrászda A szegedi Virág cukrászda méltán világhírű. Rossz időben érdemes behúzódni a kellemes belső térbe, ahol még megtalálhatók a régmúlt berendezési tárgyai. Jó időben a tér nyújt hangulatos képet, ahol napernyők alatt lehet elfogyasztani a fantasztikus fagylaltkelyheket, süteményeket. Kedves Szerelmesek! Ezt az élményt nem szabad kihagyni!
Tovább »
6720 Szeged, Klauzál tér 1. Tel.: +36-62/ 541-360
www.facebook.com/viragcukraszdaeskavehaz/

21 találat (1 - 10)
1 2 3 »