vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Cukrászda
Budapest - Cziniel Cukrászda Különösen nyári estékre javasoljuk a Római-part kellemes cukrászdáját. Egy Duna-parti séta után jól esik ide beülni. A hely tiszta, rendes, kerthelyiséggel rendelkezik. A torták, sütik fagylaltok különlegesen finomak, gazdag a választék. Alkalmakra, esküvőkre egyedi torták rendelhetők.
1031 Budapest, Nánási u.55 Tel.: +3614458779
www.czinielcukraszda.hu
Budapest - Daubner cukrászda Nagy múltú, hagyományt és titkos recepteket őrző cukrászda. Művészien kidolgozott esküvői, alkalmi, és dísztortáikat kézzel készített karamell, cukor, marcipán alkotásokkal díszítik. Parfétortáik különleges ízesítésűek és rendkívül látványosak. Fagylaltjaik a hagyományos kínálat mellett újdonságokat is tartalmaznak. Mák, E-80, grillázs fagyijukat ki kell próbálni! A Daubner egyszerűen rabul ejt!
1025 Budapest, Szépvölgyi u.50. Tel.: +36-1/335-2253
www.daubnercukraszda.hu
Budapest - Fröhlich Cukrászda A békebeli kávéházak hangulatát őrző "kóser" cukrászda, az ország egyetlen ilyen jellegű cukrászdája. Vezetői gondosan ügyelnek arra, hogy remek süteményeik megőrizzék és képviseljék a zsidó hagyományokat. Különleges kávéik, teáik kellemes kísérői a finomságoknak.
1072 Budapest, Dob u. 22. Tel.: +36-1/ 267-2851
www.frohlich.hu
Budapest - Gerbeaud Cukrászda és Kávéház Luxus kategóriájú, nagy múltú, hagyományokkal rendelkező cukrászda, étterem, kávézó, sörház rendkívüli eseményekre, Budapest belvárosában. A legendás Gerbeaud, Európa egyik legrégibb, tradíciókban leggazdagabb cukrászdája, kávézója. Az eleganciát, a finom ízlést és igényességet kedvelőknek ajánljuk.
1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. Tel.: +36-1/429-9000
www.gerbeaud.hu
Budapest - SUGAR! - Design Cukrászat Újragondolt formák, vidám színek a fehér bútorok mellett, ínycsiklandozó finomságok mindenütt. Mignonok, muffinok csodálatos köntösbe öltöztetve, színes nyalókák, remek fagylaltok! Na és azok a gyönyörű torták! A SUGAR! egy életérzés, amely igazán megédesíti együtt töltött óráitokat! Valóban kihagyhatatlan!
1042 Budapest, Petőfi u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu
Budapest - Szamos Marcipán Cukrászda A Szamos Marcipán immár fogalommá és világhírűvé vált, különleges formáival, figuráival és nem utolsó sorban ízletes desszertjeivel. Hangulatos cukrászdái kínálják Budapest több pontján és a vidéki városokban is a finomságokat. Kézműves bonbonok, különleges desszertek,torták és sütemények várják a vendégeket. Kínálatuk már webshopon keresztül is rendelhető.
Tel.: +36 1 201-32-81
www.szamosmarcipan.hu
Dunaföldvár - Marcipán Cukrászda Dunaföldvár kedves találkahelye a Marcipán Cukrászda. Árnyas terasza nyáron különösen kellemes. Nagyszerű süteményei, tortái, fagylaltkelyhei megédesítik együttléteteket! Esküvői tortakölteményeik igen szépek!
7020 Dunaföldvár, Béke tér 3. Tel.: +36-75/ 541-055
www.marcipancukraszda.hu
Fót - Ambrosia Cukrászda Hagyományos helyben készült kézműves fagylalttal, házias süteményekkel, különleges esküvői tortákkal, formatortákkal és ehető fényképes tortákkal várnak benneteket. Finom kávé specialitások, koktélok és fagylalt kelyhek teszik kellemessé és élvezetessé az itt töltött perceket. Nyári esküvőkhöz hűsítő ötletként ajánljuk a fagylaltpult kiszállítási lehetőséget.
2151 Fót, Móricz Zsigmond u. 96. Tel.: +36-27/ 538-515
www.ambrosia.hu
Székesfehérvár - Damniczki Cukrászat A cukrászda különleges tortáit díjnyertes cukrászmesterek készítik. Karamellfiguráikkal díszített tortakölteményeik elegáns színfoltjai a különleges alkalmaknak, amelyeket esküvőkre, és egyéb ünnepi alkalmakra ajánlunk. Csodálatos fagylaltkelyheikkel elbűvölheted partnered!
8000 Székesfehérvár, Új csóri u. 146. Tel.: 06-22/ 340-283
www.damniczki.hu
Szeged - Virág Cukrászda A szegedi Virág cukrászda méltán világhírű. Rossz időben érdemes behúzódni a kellemes belső térbe, ahol még megtalálhatók a régmúlt berendezési tárgyai. Jó időben a tér nyújt hangulatos képet, ahol napernyők alatt lehet elfogyasztani a fantasztikus fagylaltkelyheket, süteményeket. Kedves Szerelmesek! Ezt az élményt nem szabad kihagyni!
Tovább »
6720 Szeged, Klauzál tér 1. Tel.: +36-62/ 541-360
www.facebook.com/viragcukraszdaeskavehaz/
Szombathely - Mészáros Cukrászda & M-Cafe Tölts édes pillanatokat a számodra legédesebbel a Mészáros cukrászdában. A fiatalos ízléssel berendezett Fő téri cukrászda igazi randihely. A Rákóczi utcai polgári hangulatot áraszt hagyományőrző környezetével. Finom torták, sütemények mellett élvezhetitek az együttlétet. Kávét, koktélt, fagylaltkelyhet is választhattok.Fantasztikus tortáik online is rendelhetők.
9700 Szombathely, Fő tér 24. Tel.: +36-94/ 505-007
www.meszaroscukraszda.hu
Soltvadkert - Szent Korona Cukrászda Országszerte híresek a Szent Korona Cukrászda fagylaltkülönlegességei, süteményei és tortái. Messzi földről is ellátogatnak ide a vendégek, hogy megkóstolják az ízléses fagylaltkelyheket, elidőzzenek a barátságos belső térben, vagy meleg időben a kerthelyiségben. A kiváló minőség bizonyítéka, hogy a cukrászda 2005-ben elnyerte az év cukrászdája címet. Ha finom fagyival szeretnéd meglepni párodat, hozd el ide!
6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 5. Tel.: +36-78/480-150
www.szentkoronacukraszda.hu
Debrecen - Mandula Cukrászda Debrecenben a Nagyerdei séta után beülhetsz pároddal ebbe a kedves kis cukrászdába. Meghitt, otthonos környezet, finom sütemények és fagylaltok várnak benneteket. Esküvői és alkalmi tortáik már nem csak az üzletben, hanem online is megrendelhetők.
4024 Debrecen, Ember Pál u. 23.
www.kismandula.hu