vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Termálfürdő
Miskolctapolca - Barlangfürdő**** A miskolctapolcai barlangfürdő egy különleges és méltán világhírű fürdő. A sziklából előtörő gyógyító termálvize gyönyörű látvány, és üdítő élmény. A barlangi fürdőzés semmihez sem fogható. Izgalmas kaland bejárni kivilágított vízifolyosóit, elüldögélni a római medencében, a jakuzziban, vagy a külső medencékben lubickolni. A szauna-park testnek-léleknek egyaránt élénkítő frissülést biztosít.
3519 Miskolc-Tapolca, Pazár sétány 1. Tel.: +36-46/ 560-030
www.barlangfurdo.hu/index.php
Bogács - Gyógyfürdő A bükkalján fekvő bogácsi gyógyfürdő igen népszerű mind az ifjak, mind az idősebb korosztály körében. A fürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők. A fürdő területén található a Thermál Kemping, közvetlen bejárási lehetőséggel a medencékhez. A kempingben sátor és lakókocsi elhelyezésére van lehetőség.
3412 Bogács, Dózsa György út 16. Tel.: +36-49/ 534-410
www.bogacsitermalfurdo.hu/index.php/hu/
Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Budapest a vizek városa, ezt bizonyítják csodálatosan szép fürdői, melyek a víz élvezete mellett, esztétikai élményt is jelentenek. Strandfürdői, ahol igazi vidám pancsolásban lehet részetek. Az oldal, a Budapest területén található gyógy-, termál- és strandfürdők gyűjteménye. Részletes információk árakról, szolgáltatásokról, vízösszetételről. Válassz, és ajándékozd meg kedvesedet a fürdőzés élményével!
1138 Budapest, Népfürdő u. 38. Tel.: +36-1/ 452-4500
www.budapestgyogyfurdoi.hu

Bükkszék - Strand és Gyógyfürdő Bükkszék fürdője egy szép fás ligetben található. A gyógyvíz mind fürdõ-, mind ivókúra formájában alkalmas különbözõ betegségek gyógyítására. Gyógyító hatású vizét Salvus néven palackozzák. A szórakozni vágyók a dombtetőről induló, hosszú vízicsúszdán kanyarogva érkezhetnek a meleg vízbe. Szép, nyugodt hely.
3335 Bükkszék, Fürdõ u. 10. Tel.: +36-36/ 361-192
www.bukkszekfurdo.hu
Cegléd - Gyógy és Strandfürdő Cegléd fürdője 38000 négyzetméteren terül el. Termálvize többféle betegség kezelésére alkalmas. Vize ivókúraként is javasolt. Rendkívüli klímája, virágos parkja és ligetes sétánya fokozza a felfrissülést. Közvetlen közelségében kemping található. Szombatonként éjszakai fürdőzés is lehetséges, amely nyári időszakban a pénteki nappal is kibővül.
2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29 Tel.: +36-53/ 505-000
www.cegleditermal.hu
Cserkeszőlő - Gyógy és Strandfürdő Cserkeszőlő Kecskemét és Gyula között található. Gyógy és strandfürdője nagy érték a település számára. A fürdőzés öröme a gyógyulással is összekapcsolható, melyhez széles szolgáltatásokat nyújtanak. A csupán strandolni vágyók is élvezhetik a víz örömét. Ponyvacsúszdájukon jót szórakozhattok.
5465 Cserkeszőlő, Fürdő út 25. Tel.: +36-56/ 568-465
www.cserkeszolo.hu
Dombóvár - Gunarasfürdő Dombóvártól 5 km-re fekszik ez a gyógyvizes strand. Úszómedence, strandmedence, ülőgyógymedencék, szelíd élményelemeket tartalmazó élménymedencék találhatók a szabad térben. A fürdő területén szép, telepített halastó került kialakításra. Akinek sportolni támad kedve, rendelkezésre áll 2 strandröplabda-pálya, 1 strandfoci-pálya és 1 lábtenisz-pálya. A strand területén büfék, étkezők várnak rátok.
7200 Dombóvár, Gunarasfürdő Tel.: +36-74/ 465-454
www.gunarasfurdo.hu
Egerszalók - Gyógy és Wellnessfűrdő ***** Egertől kb 6 km-re található ez a kimagasló wellness-szolgáltatásokat kínáló gyógyfürdő. Thai masszázs thai masszőrökkel, szaunák, melyek valóságos szaunavilágot képeznek. A hegyoldalról lefolyó, gyógyvíz alkotta, különleges, teraszos mészkőképződmény csodálatos látvány. Az esti fű illata, romantikus naplemente, a háborítatlan természet moraja... Egyedülálló a strand atmoszférája, amely a regenerálódás feledhetetlen helyszíne.
3394 Egerszalók, Forrás út 4. Tel.: +36-36/ 688-500
www.egerszalokfurdo.hu
Győr - Rába Quelle - Gyógy, Termál- és Élményfürdõ Magyarország klórmentes fürdőinek egyike öt élményfürdővel, két óriáscsúszdával. 40 féle élményelem, vízesések, barlangok teszik még élvezhetőbbé a kikapcsolódást. Nappal is varázslatos éjszakai hangulatban lehet részetek a romantik medencében. Üdítő italokat fogyaszthattok a vízibár kínálatából.
9025 Győr, Fürdő tér 1. Tel.: +36-96/ 514-900
www.rabaquelle.hu
Harkány - Gyógy és Strandfürdő Egész évben remek kikapcsolódás Harkányban fürdőzni. Az ősfás környezetben gyógy és strandmedencék várják az ide látogatókat. Harkányfürdőt kitűnő természeti adottságainak, a víz gyógyhatásának és pompás környezetének köszönhetően, hosszú ideje csak a "Reumások Mekkája"-ként emlegetik. Természeti adottságai kitűnőek: kedvező az éghajlata, kiváló a gyógyfürdő mikroklímája, és magas a napsütéses órák száma. Wellness szolgáltatások egészítik ki a gyógyvizes élményeket.
7815 Harkány, Kossuth Lajos u. 7. Tel.: +36-72/480-251
www.harkanyfurdo.hu
Kapuvár - Flóra Gyógyfürdő A kapuvári Flóra Gyógyforrás a nyugat-dunántúli terület egy rendkívül értékes és egyedi adottságokkal bíró gyógyfürdője. A gyógyforrás köré folyamatosan bővülő egészségi – gyógyászati szolgáltatásokat kínálnak. A zöld parkos környezetben apartmanok adnak lehetőséget hosszabb idő eltöltésére.
9330 Kapuvár, Fürdő u. 42 Tel.: +36-96/ 241-831
www.kapuvar.hu/idegenforgalom/gyogy
Kehidakustány - Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő Kehidakustány a Zala völgyében megbúvó bájos falu, páratlan fekvésével ideális helyszín a teljes ellazulásra. A fedett és szabadtéri élményfürdőben 94 méter hosszú csőcsúszda hang- és fényeffektusokkal, két kamikaze csúszda, fejesugró medence, masszázs-fúvókák, feszített víztükrű úszómedencék kínálnak minden korosztály számára feledhetetlen élményeket. Az óriási parkban 2000 napozóágy biztosítja a relaxációt. Igénybe vehetők wellness szolgáltatások. Ingyenes parkoló áll rendelkezésre.
8784 Kehidakustány, Kossuth L. u. 62. Tel.: +36-83/ 534-500
www.kehidatermal.hu/?lang=hu&page=elmenyfurdo
Komló - Sikondafürdő**** A Mecsek festői völgyében fekvő Sikondafürdő exkluzív megjelenésű, ugyanakkor családias fürdőhely. Fedett és kültéri medencéi, és szállodája igazi wellness élményt nyújtanak látogatóinak. Nagyszerű víz, és teljes kikapcsolódás vár rátok.Péntekenként az éjszakai fürdőzés nyújthat romantikus együttlétet.Kényeztesd szerelmedet ezen a kellemes helyen!
7300 Komló-Sikonda,, Fürdő u. 5
www.sikondafurdo.hu
Leányfalu - Termálfürdő A festői Dunakanyarhoz vezető 11-es főút mellett található Leányfalu termálfürdője. A Duna partján csodálatos zöldövezetben kialakított strand legfőbb értéke a föld mélyéről feltörő gyógyvíz. A strand területén található még a sportolni vágyók örömére egy homokos talajú foci- illetve kézilabdapálya. Ősfás környezetben öt medencével működő strand és termálfürdő.
2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond u. 142 Tel.: +36-26/ 383 -370
www.leanyfurdo.hu
Makó - Termál és Gyógyfürdő Az egész évben működő gyógyfürdő Makó szívében fekszik. Különlegessége az itt található gyógyiszap. A Makovecz Imre által tervezett épület, a hatalmas zöld terület, a gyógymedencék kikapcsolódásra csalogatnak. Az élménymedence és a hosszú csúszda vidám kalandra hívnak. Az árnyas fák alatt színvonalas vendéglátásra számíthattok.
6900 Makó, Marczibányi tér 6. Tel.: +36-62/ 212-590
www.makogyogyfurdo.hu
Mezőkövesd - Zsóry fürdő Mezőkövesd közelében található a Zsóry fürdő, mely jellegzetes kénes illatával betölti a környezetét, gyógyhatása révén azonban igen népszerű. Kül és beltéri medencéi,uszodája, hullámfürdője, élményelemekkel teli medencéi felüdülést jelentenek minden ide látogatónak. A napfürdő szerelmesei kifeküdhetnek a napozóteraszra, de hatalmas fás – parkos - virágos zöld terület áll azok rendelkezésére is, akik az árnyékban kívánnak pihenni. A Zsóry valóban élmény!
3400 Mezőkövesd, Napfürdő u. 2. Tel.: +36-49/ 412-844
www.zsory-furdo.hu
Agárd - Termál és Gyógyfürdő Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, és a kikapcsolódást keresőket.Infra és finn szauna, fény és aroma kabinok alkotják a wellness lehetőségeket.
2484 Agárd, Határ út Tel.: +36-22/ 579-230
www.agarditermal.hu
Mórahalom - Gyógyfürdő**** A négycsillagos mórahalmi fürdőközpont Szegedhez közel, kb 20 km-re található. A csodálatos környezetben fekvő fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel kényezteti vendégeit. A parkosított zöldfelület nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, valamint a sportolni vágyók igényeit is maximálisan kielégíti.
6782 Mórahalom, Szent László park 4. Tel.: +36-62/ 281-039,
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu
Ráckeve - Aqualand A hangulatos Duna-parti városkának valóságos kincse a termálvízes strand. A gyógyhatású víz minden korosztálynak megfelelő felüdülést nyújt. Az ifjak a víziparadicsom csúszdáin élvezhetik a játék élményét, a kevésbé mozgékonyak a szebbnél szebb medencék közül válogathatnak. Ajánlott komplex jegy vásárlása, ha mindent ki szeretnétek próbálni.
2300 Ráckeve, Strand u.1. Tel.: +36-24/ 423-220
www.aqua-land.hu
Szeged - Anna Gyógy és Wellnessfürdő**** A több mint 100 éves Anna Fürdő patinás műemléképületében termál-, és wellnessfürdő várja a felüdülésre vágyókat. A két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy – kombinált belépőjeggyel – egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni. Éjszakai fürdőzés hétfőtől - péntekig lehetséges!
6720 Szeged, Tisza Lajos körút 24. Tel.: +36-62/ 425-721
www.szegedifurdok.hu
Tiszaújváros - Termálfürdő és Strand A Termálfürdő 1200 méter mélyről jövő 57°C-os hévizet hasznosít, amely viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvíz. A termálmedencék impozáns épületekben kaptak helyet. A strand megjelenésében is látványos amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. Medencék, élményfürdők, sportpályák, napozók, csúzdák, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó pavilonok gondoskodnak a vendégek ellátásáról, pihenéséről.
3580 Tiszaújváros, Termálfürdő Tel.: +36- 49/ 540
www.termal.tujvaros.hu
Zalaegerszeg - Aquapalace Az egyedülálló stílusban épült fürdő boltíves, üvegkupolás szerkezete csodálatos látványt nyújt, így téve még különlegesebbé az itt eltöltött időt. Több mint 10000 izzó került beépítésre, melyek több millió különböző színben pompázva fényterápiával kényeztetik a fürdőzőket, melyeket a vele harmonizáló hanghatások felejthetetlenné varázsolnak. Masszázs, szauna, sókamra biztosítja test és lélek regenerálódását. Pénteki és szombati napokon az éjszakai fürdőzés lehetősége nyújt kiváló közös programot.
8900 Zalaegerszeg -Ságod, Hrsz. 0737/49. Tel.: +36-92/ 511-093
www.zalaegerszegitermalfurdo.hu
Zalakaros - Aquapark és Termálfürdő Zalakaros termálfürdő komplexuma gyönyörű környezettel, gyógyvízzel, élménymedencékkel és wellness szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat. A víz sokféle betegségben nyújt segítséget. A víziparadicsom csúszdái, és létesítményei, a különféle vízi attrakciók remek szórakozást biztosítanak. A virágos, szép környezet hangulatos hátteret ad. Hazánk egyik legszebb fürdőhelye.
8749 Zalakaros, Thermál u. 4 Tel.: +36 93/340-420
www.furdo-zalakaros.hu