vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
kemping
7 találat
Agárd - Termál és Gyógyfürdő Fejér megye legjelentősebb, legkedveltebb, és a Velencei-tó térségének egyetlen gyógy- és élményfürdője. Az egyedülálló természeti környezetben elhelyezkedő fürdő egész évben várja a gyógyulást, és a kikapcsolódást keresőket.Infra és finn szauna, fény és aroma kabinok alkotják a wellness lehetőségeket.
2484 Agárd, Határ út Tel.: +36-22/ 579-230
www.agarditermal.hu
Zalaegerszeg - AquaCity A páratlan élményeket, önfeledt kikapcsolódást nyújtó víziparadicsom Közép-Európa legnagyobb aquaparkja. A park 18 izgalmas csúszdával, óriáscsúszdákkal, jakuzzi- strand- hullám és ugrómedencékkel hívogat vízes kikapcsolódásra. A romantikát kedvelő párok számára építették a lassú folyót, melyen bejárhatjátok a fürdő központját. Kipróbálhatjátok a zorbot. Adott a kempingezési lehetőség is.
8900 Zalaegerszeg - Ságod, hrsz.0737 Tel.: +36-92/ 599-101
www.aquacity.hu
Gyál - Galopp major Kör alakú, vályogból épült, nádfedeles kunyhók - melyek télen fűthetőek - festői környezet, vidéki hangulat. A lovasprogramok színes skálája várja az ide látogatókat. Lovasoktatás, karámban lovaglás, tereplovaglás lehetséges. Egyéb programlehetőség a fogathajtás, kocsikázás, íjászat, borospince látogatás. S mindezek után jól esik a major éttermében egy ízletes vacsora.
2360 Gyál, Némediszőlő Tel.: +36-30/ 966-6075
www.galoppmajor.hu

Sástó - Csónakázó és horgásztó

szavazatok (0)
Sástó - Csónakázó és horgásztó Aki szereti a vadregényes romantikát, az látogasson el a Mátrába Sástóra. Hazánk legmagasabban fekvő tava csónakázásra és horgászásra egyaránt alkalmas. Az apró szigeteken vizet simogató szomorúfüzek hajladoznak, a kék tó felett fahidak ívelnek át, és vidáman úszkáló vadkacsák fodroznak vízgyűrűket. A parton hangulatos séta, erdei kirándulás és kényelmes kemping várja a romantikát kedvelőket.
3200 Mátrafüred - Sástó
Cegléd - Gyógy és Strandfürdő Cegléd fürdője 38000 négyzetméteren terül el. Termálvize többféle betegség kezelésére alkalmas. Vize ivókúraként is javasolt. Rendkívüli klímája, virágos parkja és ligetes sétánya fokozza a felfrissülést. Közvetlen közelségében kemping található. Szombatonként éjszakai fürdőzés is lehetséges, amely nyári időszakban a pénteki nappal is kibővül.
2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29 Tel.: +36-53/ 505-000
www.cegleditermal.hu
Tiszaújváros - Termálfürdő és Strand A Termálfürdő 1200 méter mélyről jövő 57°C-os hévizet hasznosít, amely viszonylag magas sókoncentrációjú termális ásványvíz. A termálmedencék impozáns épületekben kaptak helyet. A strand megjelenésében is látványos amely a legkorszerűbb fürdőtechnikai megoldások felhasználásával lepi meg látogatóit. Medencék, élményfürdők, sportpályák, napozók, csúzdák, valamint széleskörű szolgáltatásokat nyújtó pavilonok gondoskodnak a vendégek ellátásáról, pihenéséről.
3580 Tiszaújváros, Termálfürdő Tel.: +36- 49/ 540
www.termal.tujvaros.hu
Bogács - Gyógyfürdő A bükkalján fekvő bogácsi gyógyfürdő igen népszerű mind az ifjak, mind az idősebb korosztály körében. A fürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők. A fürdő területén található a Thermál Kemping, közvetlen bejárási lehetőséggel a medencékhez. A kempingben sátor és lakókocsi elhelyezésére van lehetőség.
3412 Bogács, Dózsa György út 16. Tel.: +36-49/ 534-410
www.bogacsitermalfurdo.hu/index.php/hu/
7 találat