vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Meglepetés
Romantikus masszázs Ne hagyd, hogy kapcsolatotokból elszökjön a romantika!Fejezd ki szerelmedet az érintés ősi és kipróbált formájával, amely erősíti az érzelmi kötődést, és építi a párkapcsolatot. A romantikus masszázs nincs alkalomhoz és korhoz kötve, bármikor kipróbálhatod!
Tovább »
Romantika  a fürdőszobában Készíts egy forró fürdőt, dobj bele egy fürdőbombát,vagy rózsaszappant és máris indul a varázslat. A fürdőgolyó gyengéden pezsegni kezd, és illatos élménnyé változtatja a fürdővizet. Kezdődhet a romantikus közös együttlét Vele, stresszmentesen relaxálva vagy egy kis erotikával fűszerezve. A finom fürdő után az élmény megkoronázása egy könnyed masszázs...a folytatás már rajtad múlik.
Tel.: +36-30/678 0201
szerelemplaza.hu/kat-68-.html
Love Zseton - Légy te magad az élmény! Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? Próbáld ki a Love Zseton-t! Kilenc kívánság egy bársonyzacskóban. A zsetonok helyetted beszélnek! Talán a legszemélyesebb ajándék, amit annak adhatsz, aki fontos Neked és már mindene megvan. Egy zsák zseton, amelyek csak nálad beváltható "szolgáltatások". Nagy ötlet!
Tovább »
Tel.: 06 30 678 0201
szerelemplaza.hu/cimke-love%20zseton-1.html
SzerelemPlaza - Ajándékok szerelmeseknek Ajándékok a szerelem jegyében! Romantikus, vicces, szexis és exkluzív ajándékok Valentin napra, születésnapra, névnapra, esküvőre, eljegyzésre, vagy csupán azért, mert szereted a párod! A webáruházban válogathatsz egyedi termékekből, de az előre összeállított csomagok is segítik döntésedet. Személyes üzeneteddel és díszcsomagolás választásával szerezhetsz még nagyobb örömet.
Tel.: +36-1/ 820-1050
szerelemplaza.hu
Játssz szerelmes szerepjátékot! Sokan panaszkodnak arra, hogy párkapcsolatuk és szerelmi életük megszokottá, olykor unalmassá, egysíkúvá válik. Szerepjáték ötleteinkkel reméljük sikerül színesebbé és szenvedélyesebbé tenni az együttlétet. Engedd szabadjára fantáziádat és fejleszd tovább tippjeinket!
Tovább »
Szerenád a legdrágábbnak! Ne hidd, hogy kiment a divatból! Ha játszol valamilyen hangszeren, legyen bátorságod bemutatni a szerelmednek. Ültesd le, játssz „csak Neki”! Ha egy kis romantikát is beiktatsz, pl. holdvilágos este, gyertyafény, gitárszó az ablaka alatt, akkor biztos lehetsz benne, hogy élete egyik legszebb emléke marad.
Tovább »
SzerelemPlaza - Valentin nap - Romantikus szerelmi vallomás Küldj egy romantikus szerelmes vallomást a webáruházból! Szép, igényes meglepetéseket találsz az oldalon. Előre összeállított ajándékcsomagokból, vagy az általad kiválasztott termékekből készíthetsz különleges meglepetést. Minden termék a szerelem jegyében lett összeválogatva. Ajándékodhoz írhatsz személyes üzenetet is. Házhoz szállítás és személyes átvétel is lehetséges.
Tel.: +36-1/ 820 1050
www.szerelemplaza.hu/kat-8-valentin_napi_ajandekok.html
Szerelmeslevél - személyes bélyeggel Manapság sajnálatos módon kezd kimenni a divatból a kézzel írt levél, mert gyorsabb egy sms-t, vagy e-mailt küldeni. Pedig egy kézzel írt levélben leírhatod sok-sok személyes érzésedet, vágyaidat, kizárólag Neki! Gondold csak el, milyen boldogság a levelesládában egy levelet találni Tőled! Azon kívül, hogy örömet okozol vele, a stílusodról, jellemedről is képet kap szerelmed.
Tovább »
www.posta.hu/belyeg/szemelyes_belyegek/online_rendeles
Mozizás otthon - Randi ötlet rossz időben A videotékák gazdag kínálata és a technikai berendezések kölcsönzési lehetősége megkönnyíti az otthoni mozizást. Egyes szolgáltatók pedig már olyan lehetőséget biztosítanak, hogy akár a karosszékből választhatunk filmet. A romantikus mozizás azért ennél többet jelent.
Tovább »
Zenehallgatás kettesben Hallgassátok kedvenc zenéteket kettesben otthon. Kényelmesen egy fotelben kucorogva, forró tea vagy egy pohár finom bor mellett meghitt hangulatot teremthetsz. Válassz ötletvariációinkból.
Tovább »
Reggeli az ágyban Nem nehéz adni, és figyelmesnek lenni! Tedd próbára magad! Meg fogsz lepődni, milyen jól esik majd, ha látni fogod álmos párod mosolyát. Egy forró kávé, néhány finom falat, néhány kedves szó! Ezért mindenki nagyon hálás szokott lenni! Próbáld ki Te is!
Tovább »
Kényeztesd  szerelmes becenevekkel Ki ne szeretné, ha babusgatják, simogatják, becézik, kényeztetik. Szerezz örömet egy találó és kedves becenévvel. Meglepheted egy olyan tárggyal, amely utal erre a névre. Láss néhány becenév ötletet!
Tovább »
Nyerj ajándékot kedvesednek a Szerelemparktól! - Játssz  aktuális játékainkon! Szerelempark portálunk alkalmanként nyereményjátékot indít. Partnereink értékes nyereményeket ajánlanak fel kvízjátékaink számára, melyeket pároddal, kedveseddel, házastársaddal használhatsz fel. Vegyél részt Te is aktuális játékainkon!
Tovább »
www.szerelempark.hu/nyeremenyjatek.html