vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Kreatív
Karácsonyi ajándékok egyedi, kreatív csomagolása Nem kell vagyonokat költened a karácsonyi díszcsomagolásra ahhoz, hogy egyedi módon csomagold be ajándékod. Így sokkal személyesebb lesz és különlegesebb is, hiszen boltokban nem kapható. Felhasználhatod hozzá az újság- vagy kottapapírt, egyszerű csomagolópapírt, fehér nyomtatópapírt, és bármit, amit otthon találsz. Egy-két eredeti, kedves dekorációval feldobhatod csomagodat. Hogyan? Valahogy így...
Tovább »
Karácsonyi díszek kézzel készítve Szívesen készítenél egyedi karácsonyfadíszeket? Csodálatos gömböket akaszthatsz a fenyőre, vagy a lakás egyéb pontjait dekorálhatod a saját készítésű, különleges darabokkal. Különböző technikákat alkalmazhatsz. Videó is segíti a megvalósulást.
Tovább »
Karácsonyi sütemények A Danubius Hotel mesterszakácsainak ötleteit kínáljuk mi is az ünnepi asztalra. Elkészítésük remek kikapcsolódást ígér, látványuk és ízük pedig feltétlenül kipróbálást igényel! Bűvöld el szerelmedet ezekkel a mesés süteményekkel!
Tovább »

Karácsony Világkiállítás Frankfurt - Karácsonyi trend Az évente megrendezésre kerülő kiállítás bemutatja az idei év karácsonyi trendjeit. A díszek széles választéka mellett különleges karácsonyi dekorációt és ünnepi kiegészítőket is találunk. A különféle színvilágokkal más-más hangulat teremthető. Ezekre mutat be fantáziadús ötleteket a kiállítás.
Tovább »
Ételszobrászat - Gyömölcs- és Zöldségfaragás Különlegesen tálalt gyümölcsök és zöldségek alkalmakra, esküvőre, eljegyzésre, születésnapra. Bemutatjuk, hogyan készülhet dinnyéből rózsa,hogyan tálalható exkluzív köntösben zöldség, és hogyan varázsolható nagyszerű látványelemmé a hétköznapokon egyébként egyszerűen tálalt gyümölcs. Némi kézügyességgel Te magad is elkészítheted!
Tovább »
szavazatok (0)
Scrapbooking Készíts egyedi albumot szerelmednek. Közös emlékeitekből, vagy magadról állíts össze egy különleges gyűjteményt. Az oldalon mintákat találsz, melyekből egy kis ügyességgel, képszerkesztő programok segítségével új képet alkothatsz. A lapokból albumot szerkeszthetsz. Igazán eredeti, kreatív ajándék, valódi emlék a megajándékozott számára.
www.godigitalscrapbooking.com/photopost/index.php
Valentin napi teríték Meghitten, kettesben otthon. Adjátok meg a módját! Néhány ötletet szeretnénk adni a teríték elkészítéséhez. Az, hogy milyen gondossággal készíted el a terítéket, jelzi, hogy mennyire fontos számodra a másik. Egy-egy saját kézzel készült tárgy, terítő, gyertya, stb, még inkább kifejezi szeretetedet.
Tovább »
Textilmánia - Inspirációk varrni tudóknak Varrni tudók számára, inspirációként ajánljuk az oldalt. Táska, szütyő, párna, puff és egyéb textilből készült tárgy késztethet Téged is alkotásra. A színes anyagok birodalmában valószínűleg találsz megvalósítható darabokat. Sok szép ajándékötletet meríthetsz. Egy saját kézzel varrt párnának valószínűleg nagyon örülne a kedvesed is!PDF-ben ingyen letölthető patchwork minták!
www.amybutlerdesign.com/inspiration/lifestyle.php?photo=/images/inspiration/love/72.jpg
Húsvéti receptek Ínycsiklandozó finomságok a húsvéti asztalra. Az elmaradhatatlan sonkavariációk mellett sok egyéb ízletes és látványában is gyönyörű finomságokkal teli, lapozható recept füzet.
www.desszert.eu/husveti_receptek
Készíts CD-t kedvenc zenéitekből Bizonyára vannak kedvenc zenéitek, amit mind a ketten szívesen hallgattok, főleg, ha szép közös emlékeket idéznek. Vagy éppen azokat gyűjtsd össze, amilyeneket Te szeretsz. Add meg a módját, készíts hozzá egy szép borítót. Hidd el, figyelmességedtől el lesz ragadtatva a drága!
Tovább »
Papírművészet Csodálatos dolgok készíthetők papírból, ezt bizonyítja ez a weblap is. Ötleteket meríthetsz belőle egyedi ajándékok készítéséhez. Végy egy papírlapot, vágj, vagy tépj belőle formákat. Keretezd be, és kész az alkotás. A papírmaradékokat is felhasználhatod. Hogyan? Nézz körül és próbáld ki Te is!
www.petercallesen.com
szavazatok (0)
Selyemfestés Egy kifeszített selyemdarab, selyemfesték, kontúrfesték...és már neki is láthatsz egy kézzel festett kendőnek, terítőnek, faliképnek. Az ötleteknek csak a fantáziád szab határt. Hogy mégis kedvet csináljunk hozzá, találtunk számodra egy olyan oldalt, ahol kész darabokból meríthetsz ihletet. Ügyes kezű férfiaknak is ajánljuk!
Tovább »
www.batikguild.org.uk/gallery.asp
szavazatok (1)
Scrapbooking Az oldal különmöző stílusú fotókereteket, fotósarkokat, albumlapokat kínál. Segítségével gyönyörű albumokat komponálhatsz. A megadott lapokból vágd ki a képek helyét szerkesztő program segítségével, és illeszd be saját képeidet. Remek ajándék születésnapra, névnapra, Valentin napra.
www.mangelsdesigns.com/frames/index.htm
Decoupage - Kardos Zsófia Többek között, Pedró portugál királyfi és Inas udvarhölgy végtelen szerelmét álmodta egy különleges alkotássá Kardos Zsófia decoupage művész. Az alkalmazott technikákat lépésről-lépésre követhetjük. A decoupage művészi szintre emelt csodálatos világát érdemes elsajátítani a témában elmélyült alkotótól. Műveit és tanfolyamait ajánljuk a téma iránt érdeklődőknek.
1029 Budapest, Tompa M. u. 12. Tel.: +36-20/ 522 - 5877
www.globealcontact.hu/Kulonleges_alkotasok.html