vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

  

  

Légy te magad az élmény! 


A Love Zsetont megvásárolhatod a   webáruházban!

Love Zseton fekete zsákban  Love Zseton rózsaszín zsákban  Love Zseton lila zsákban

Már csak két hét volt hátra a házassági évfordulónkig!

Sok éve vagyunk házasok, és az ajándékozás szinte minden formáját kimerítettük már. Minden évben szívesen gondolunk vissza arra a napra, amikor összekötöttük életünket és igyekszünk emlékezetessé tenni az évfordulót.

Férjem szeretetre méltó, aktív személyiség, fáradhatatlan energiákkal. Valami egészen különlegessel és személyessel szerettem volna megajándékozni. Olyasmivel, ami biztosítja arról, hogy még mindig nagyon szeretem, ugyanakkor közös élmény is  lehet. Végignéztem a kirakatok ajánlatait, feldúltam  a lakást, hátha bevillan valami igazán kreatív meglepetésötlet. … Semmi épkézláb nem jutott eszembe. Végső kínomban az internethez folyamodtam. És rábukkantam! Ez az, ez kell nekem! Love Zseton! Kilenc kis csoda egy bársonyzacskóban! Az ötlet zseniális, az ár remek! Máris megrendeltem.

Elérkezett szeptember elseje, a mi napunk! Fantasztikus vacsora, gyertyafény, szép teríték, és egy mosolygós feleség várta kicsi férjét. Na és persze egy zsák élmény, pink zacskóba rejtve.

A vacsora nagyszerűen sikerült. A desszert után elővettem a kis élménnyel teli zsákocskát és szerelmes szavak, valamint a „játékszabályok” kíséretében átadtam  ajándékomat. Párom izgatottan csörgette a kis korongokat és huncut mosollyal rögtön beváltott nálam egy „Csókolj meg!” zsetont. Azon az estén mindet ki akarta próbálni, de az én szabályaim naponta csak egy zseton beváltását engedélyezik.:-)

Férjem is átadta az ő meglepetését. Egy kicsi fekete csomagot húzott elő a zsebéből. Hiszitek, vagy nem, ő is egy zsák Love Zseton élménnyel ajándékozott meg! Hát nem édes? Én is nyomban beváltottam egy korongot (nem árulom el, hogy melyiket) - minden esetre felejthetetlen élménnyel  zárva évfordulós megemlékezésünket! Hihetetlenül nagy örömet szereztünk ezzel a nagyszerű ötlettel egymásnak. Azzal, hogy ugyanazt ajándékoztuk,  jelzi, mennyire egyformán gondolkodunk és mennyire fontos számunkra kapcsolatunk hosszú évek elmúltával is.
 
Felfrissültek a hétköznapjaink. Minden nap előkerül egy zsetonocska, és  amit elhasználtunk visszatesszük a bársony tartóba. Azután kezdjük elölről.:-) Férjem kedvence a „Bónusz” zseton, amely egyedi szabályaim alapján, bármire beváltható! Az én kedvencem? Az  titok! :-)

                                                                                                                                       (Dr Szív)

 

  
A zsetonok:

A szeretgess meg zseton értéke: Az egész test megszeretgetése a fülcimpától a lábujjakig. A figyelmed legyen teljesen a másikon. Szánjátok rá az időt erre a kis felfedező körútra. Érintsd meg olyan szeretettel és csodálattal, mintha minden egyes apró porcikája a kedvenced volna. Te mikor váltanád be? Amikor érzéki kényeztetésre vágysz, vagy egy fáradt nap után mikor egy kis törődésre?

Csókolj meg  zseton értéke: Minimum az első csók élményével egyenlő. Snassz, szokásos csók érvénytelen. Emlékszel a randi utáni hosszú, felfedezéssel és izgalommal teli csókokra? Mit szólnál egy második első randihoz?

Reggelit az ágyba kérem zseton értéke: Egy tökéletes napindítás. Ismered, milyen a  gőzölgő kávé és friss pirítós illatára ébredni? És arra, hogy a párod a törődés örömével szolgálja fel Neked a reggelit? Frissen facsart narancslé, lekváros croissant, esetleg tükörtojás?! Te mire vágysz? A desszert rátok van bízva.

Masszírozz meg zseton értéke: Egy kreatív masszázs tetőtől talpig. Egyetlen porcikát sem lehet kihagyni. Legyen ez a test újrafelfedezése. Legyél közben teljesen tudatos és figyelmes minden apró finom mozdulatra, akár adod, akár kapod. A jól bevált illatos olajok, gyertyák, kellemes zene, nagyon ajánlott. Legyen ez a kényeztetés órája. Ha egy masszázsra vágysz, csak húzd elő a zsákból a zsetont…

Ölelj meg zseton értéke: Beváltható, ha több ölelésre vágysz. Belegondoltál már, úgy igazán, ha 3 évet éltél volna egy lakatlan szigeten és a hosszú egyedüllét után meglátod a szerelmedet kiszállni egy mentőcsónakból, aki mindvégig a Te közelségedre vágyott? ...akkor hogyan ölelnéd át? Hogyan szorítanád magadhoz?

Fürdess meg zseton értéke: Tudtad, hogy a vak sötétben kifinomulnak az érzékeid? Próbáltátok már teljes sötétségben egymást érezni egy habos fürdőkádban vagy a zuhany alatt? Vízcsobogás, gőz, szappanos testek…

Főzz nekem zseton értéke: Kedves Ajándékozó! A Te feladatod most az, hogy elővedd a repertoárodból a legmenőbb gasztronómiai tudásodat és alkoss egy olyan kulináris különlegességet, amit még Jamie Oliver is megirigyelne.  A romantikus vacsora mellé semmiképpen sem hiányozhat egy jó bor, a gyertyafény, és a hangulatos zene.

Tégy magadévá zseton értéke: Ahogyan a zseton neve is mutatja, egy forró szexuális élményt jelent.  A hangsúly az „itt és most azonnal”-on van. Az, hogy hol, mikor és milyen váratlan helyzetben, az a Te fantáziádon és bevállalásodon múlik. Egy szót sem kell szólnod, csak egy cinkos pillantással felvillantanod a zsetont…

Bónusz zseton értéke: ...............................................
(szabadon választott vágy :-)

Felkeltettük érdeklődésed? Lepd meg szerelmedet Te is! Lépj a webáruházba!

 


 


Vélemények

#1 Dr Szív 2010-06-22 17:57:57
Nekünk bevált! Zseniális ötlet!

Válasz erre
#2 Peti 2010-06-29 20:16:19
Nagyon szép gondolat a Love Zseton, bár nekem nincsen szerelmem biztosan örülne egy ilyen szép gesztusnak.

Válasz erre
#3 heni79 2010-06-29 20:35:34
Ez egy hatalmas ötlet! Ha most nem nyerek, akkor is megvan az évfordulónkra az ajándékötlet. Köszönöm

Válasz erre
#4 akirea 2010-06-29 21:07:44
Lazíts velem egésznap zseton! nincs telefon, nincs tv:)))

Válasz erre
#5 Bogi 2010-06-29 21:45:00
Ma elmegyünk anyádhoz!:) -felejthetetlen élményajándék:):) Nyerni akarok!:)

Válasz erre
#6 Andi 2010-06-30 00:16:38
Régebben én is írtam papírfecniket a kívánságaimmal és mindig megleptem vele a kedvesemet. De ez sokkal maradandóbb és ötletesebb az én kezdetleges játékomnál. Ha nem nyerem meg, valószínűleg akkor is megveszem, mert színt hoz a mindennapokba egy ilyen kis játék. :) Köszi nektek érte.

Válasz erre
#7 mozsara 2010-07-01 14:14:10
Ma ne menj dogozni zseton nagyon jó lenne:)

Válasz erre
#8 Pimpaa75 2010-07-02 08:56:46
Ez valami fantasztikus ötlet! Álnéven elküldöm páromnak a linket, hátha meglep egy csomaggal. Én meg majd csak nézek nagy bután, hogy Jéééééééé, ez meg mi????? :) Tóth Szilvi

Válasz erre
#9 Eszter 2010-07-02 09:17:00
Két csomag zsetonnal bármilyen kártyajátékot fel lehet dobni.... és nagy a tét:)

Válasz erre
#10 Cicusss 2010-07-02 15:14:05
Általában mindig pókerozom,és jó lenne ha Életem szerelmét is rátudnám venni:)Talán ilyen zsetonokkal belemenne,és a vetkőzős póker tuti tetszene neki:):)Halmágyi

Válasz erre
#11  2010-07-02 22:30:42
Mindíg jó megújítani az előjátékokat,egy kis változatosság...;)Eddig nagyon sokat kipróbálta már a párommal.Jó lenne ezt is.:) Szivesen beszámolnék az eredményességéről...:)

Válasz erre
#12 pandiviky 2010-07-02 22:34:05
RE: #11
#11-hez (Kihagytam) Kiss Viktória

Válasz erre
#13 encica 2010-07-03 14:13:34
nem lehet valami hülyeség szerintem:D izgi intim együtt lét. szivesen ki probálnám a párommal.ha esetleg meg nyerném :) Fórián

Válasz erre
#14 Casanova 2010-07-09 11:12:22
Én szívesen kiegészítem a zsetonokat "Sétálj velem!" vagy "Beszélgess velem egy szép helyen!" felirattal is. Azt tapasztalom, hogy sok kapcsolat a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre. Ezt a zsetont már reggel odaadnám a páromnak, hogy legyen ideje kitalálni egy romantikus helyszínt, ahol nyugodtan lehetünk kettesben.

Válasz erre
#15 meske 2010-07-10 17:58:36
Nekünk is kerek évfordulónk lesz pár hónap múlva. Próbálunk közös programokat szervezni, nekem sikerült elcsalnom színházba, ő elvisz hajóval Visegrádra a palotajátékokra. A következő egy hétvégi wellness lesz, és az évfordulóra talán a Love Zseton!? P-né Ági

Válasz erre
#16 encica 2010-07-11 08:25:07
ha a kapcsid kissé zilált,álmaid ösze dölve látod,már nem olyan a párkapcsolatod mint az elején,há ne busulj kedves barátom,csak fogj egy csomag love zsetont és párod másképp ál majd a kapcsihoz. Valoban???Igazán??? Hát probáld ki és rádöbbensz.:D Fórián

Válasz erre
#17 kojuc 2010-07-12 17:23:20
Hát én ezt a zsetont az eddigi legjobb romantikus ajándéknak találtam! Mostanság úgyis virágkorát éli a pókerezés, ahol el tudnám képzelni, hogy pénz és sima zsetonok helyett a szerelmes párok ilyen zsetonokkal játszanak:) A baráti körünkben sok a menyasszony és a vőlegény és augusztusban is megyünk esküvőre és éppen egy ilyen jópofa ajándékra vadásztunk a párnak! Nem kell elfelejteni, hogy ez a zseton friss kapcsolatban is hasznos, de akár egy lángolástól mentes házasságba is egy kis romantikát csempészhet:) Elképzelem anyut, ahogy odabújik apuhoz és azt mondja: "Hé. Papus! Húzz egy zsetont! Na légyszi-légyszi:)" Én is mihamarabb beszerzek egy kis csomagot és belevetem magam a love-poker rejtelmeibe ezekkel a zsetonokkal. Amúgy írta valaki a cetlizés dolgot. Erről eszembe jut az a 6 évvel ezelőtti meglepetés akcióm, mikor páromnak kis nyilakat hagytam cetlin a lakásban, rajtuk kis üzenetekkel. Pl.: Nyisd ki a frigót! Amit a harmadik polcon találsz hozd magaddal! (pezsgő) Kamrában is volt ilyen: Második polc, jobb oldalt (doboz eper), Stb. Természetesen a végcél én voltam a hálóban. Hihetetlenül élvezte, fáradtan, nyúzottan hazaesett és egy más világba csöppent. Ez kell ma egy kapcsolatban! Meghittség, vágy, és a megújúlás képessége! Ma már lassan 8 éve vagyunk együtt és jövőre esküvő! Kell ennél több? :) Judit voltam (Kocsis)

Válasz erre
#18 pocokanya 2010-07-16 07:17:06
Ilyet kapott a párom is..mikor repültünk azt kérte hadd menjen be a pilóta fülkébe..igy Ő ez kapta ajándékba szerelmem jeléül. Kata

Válasz erre
#19 Vivi 2010-07-30 23:33:28
én is akarok ilyet!:D

Válasz erre
#20 geenus 2010-12-09 09:30:00
Ez nagyon jó ötlet! Már régóta szemezek Vele, de karácsonyra meglesz! :-)

Válasz erre
#21 Demian 2010-12-09 13:31:58
Nagyon tetszik, ki fogjuk próbálni!

Válasz erre
#22 Vio 2010-12-09 16:53:49
Nagyon jó ötletnek tartom a zsetonokat. Feldobják a kapcsolatot.

Válasz erre
#23 nikeekee17 2010-12-09 18:49:44
Nagyon jó "játék". Ötletes, vicces és színt visz a kapcsolatba.

Válasz erre
#24 timey 2010-12-10 08:44:46
Ötletes, egyedi

Válasz erre
#25 Brigi 2010-12-10 10:20:37
Ez egy olyan ajándék, ami teljesen egyénre szabható, csak a fantázia szab határokat.

Válasz erre
#26 meske 2010-12-16 20:00:45
Nagyon ötletes, rögtön ki is választotta a kedvencét!

Válasz erre
Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!