vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Mozi
VIP Mozi - Budapest - Aréna Plaza Az öt 40 fős, luxus minőségben felszerelt VIP terem exkluzív találkozóhelyet nyújt az igényes filmkedvelőknek. Elkülönített klubhelyiség prémium vendéglátással, a vetítés előtt korlátlan fogyasztás, bőrfotelek. Emellett kellemes, baráti hangulatú rendezvények, születésnapi partik, saját filmvetítések szervezésére is lehetőséget biztosítanak.
1087 Budapest, Kerepesi u.9.
www.cinemacity.hu/vip#/buy-tickets-by-cinema?in-cinema=1132&at=2020-01-29&view-mode=list
IMAX 4D - Budapest - Aréna Plaza …és éld át az abszolút 4DX™ moziélményt! A 4DX™ a 4D mozis technológiát ötvözi az egész estés hollywoodi filmekkel. A legfejlettebb filmszínházi technológiák, mozgó ülések, amelyeket összehangolnak a környezeti hatásokkal. Minden egyes film a részletesen megkoreografált levegő-, víz-, illat-, mozgás-, vibrációs és egyéb hatásokkal hat a nézőkre. Úgy érezheted, hogy valóban ott vagy a helyszínen. Oszd meg az élményt pároddal!
www.cinemacity.hu/4dx#/
szavazatok (0)
Cinema City A legnépszerűbb randevúélményként könyvelhetjük el a mozilátogatást. Sokan választják közös programul ezt a látványélményt. A Cinema City mozik színhelyei, a legjobb körülményeket és környezetet biztosítják. Filmajánlóik, premiereik megtekinthetők oldalukon. Kukorica - cola és kezdődhet a film! Ugye tudod kit viszel magaddal?
www.cinemacity.hu/#/