vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
mozi
4 találat
szavazatok (0)
Filmajánló Tanácstalan vagy, hogy milyen filmet nézz meg pároddal? A filmek rövid leírását, időtartamát, filmpremierek előrejelzését találod itt. Országos keresővel választhatsz helyszínt. Bepillanthatsz kedvcsináló bejátszásokba. Nézelődj, dönts, és érezd jól magad választottad oldalán!
www.filmajanlo.hu
IMAX 3D - Budapest - Aréna Plaza Az IMAX 3 dimenziós mozi, csúcsminőségű élményt nyújt mindenkinek. Az akár nyolc emelet magas kristálytiszta képek és a digitális surround hangzás segítségével olyan helyekre juthatsz el, amelyről eddig csak álmodtál. Fejlett technológiájának és lélegzetelállító képi élményeinek segítségével úgy érezheted, hogy valóban ott vagy a helyszínen. Az IMAX Experience a világ leghatásosabb moziélménye. Oszd meg az élményt pároddal!
1087 Budapest, Kerepesi út 9. Tel.: +36-1/ 880-3880
www.imaxbudapest.hu
szavazatok (0)
Cinema City A legnépszerűbb randevúélményként könyvelhetjük el a mozilátogatást. Sokan választják közös programul ezt a látványélményt. A Cinema City mozik színhelyei, a legjobb körülményeket és környezetet biztosítják. Filmajánlóik, premiereik megtekinthetők oldalukon. Kukorica - cola és kezdődhet a film! Ugye tudod kit viszel magaddal?
www.cinemacity.hu/actual.php

VIP Mozi - Budapest - Aréna Plaza Az öt 40 fős, luxus minőségben felszerelt VIP terem exkluzív találkozóhelyet nyújt az igényes filmkedvelőknek. Elkülönített klubhelyiség prémium vendéglátással, a vetítés előtt korlátlan fogyasztás, bőrfotelek. Emellett kellemes, baráti hangulatú rendezvények, születésnapi partik, saját filmvetítések szervezésére is lehetőséget biztosítanak.
1087 Budapest, Kerepesi u.9.
www.cinemacity.hu/cinema.php?id=13

4 találat