vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
aqualand
9 találat
Debrecen - Aquaticum Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő a debreceni Nagyerdő szívében, egy kupolacsarnokban található. A különleges létesítmény dús trópusi növényzete és számos élményeleme révén nyarat varázsol az év minden napjára. A vízi paradicsom egész napos kikapcsolódást, szórakozást jelent minden generációnak. A vízi paradicsomban étterem és Thai Masszázscentrum is működik. Termálvizes medencéi gyógyhatásúak.
4032 Debrecen, Nagyerdei park 1. Tel.: + 36 52 514 174
www.aquaticum.hu
Hajdúszoboszló - Aquapark**** Az ország egyik legszebb, legszínvonalasabb aquaparkja,mely méltán kapta a **** elismerést. Sok-sok csúszdáján és élménymedencéiben vidámság, nevetés és nagy csobbanások várnak rátok! Az oldalon információt találni a termálfürdő és a strand árairól is.
4200 Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3
www.hungarospa-rt.hu/index.php
Mogyoród - Aquaréna Az Aquaréna a maga nemében egyedülálló. Ha szeretitek a vízi kalandokat, győződjetek meg erről személyesen! Az élményparkban 21 csúszda, összesen másfél kilométernyi csúszdapálya kanyarog föld fölött és föld alatt. A kilenc medence között élménymedence, jacuzzi, háromszintes ugrómedence vár Rátok! A hegy gyomrában rejtőző tavas barlangba, a Lassú Folyón ringatózva, egy sziklakanyonon át juthat el a romantikára éhes utazó.
2146 Mogyoród, Vízpark út 1. Tel.: +36-28/ 541-100
www.aquarena.hu
Budapest - Aquaworld Európa egyik legnagyobb fedett víziparkja nem csupán a fürdőzés magasfokú élményét nyújtja, hanem lélegzetelállító látványosság is egyben. A függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom, a „mosolygó szobrok” birodalma a romantikus fürdőzés helyszínei. A télen-nyáron működő medencék, csúszdák, élményelemek, az egyedülálló szörfmedence a tengerpartok hangulatát idézik. A csúszdatoronyból óriáscsúszdák kanyarognak a mélybe, ahová panorámaliften is fel lehet jutni. Fantasztikus!
1044 Budapest, Íves út 16.
www.aqua-world.hu
Gergelyiugornya - Atlantika Aquapark Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, Vásárosnaménytól 5 km–re található. Kamikáze- anakonda- és bobcsúszdák biztosítják a vízi vidámságot. A strandot pálmafák díszítik, melyek délies hangulatot árasztanak. Főszezonban fókashow szórakoztatja a vendégeket. Lehetőség van éjszakai fürdőzésre is, a romantikát kedvelők örömére!
4803 Gergelyiugornya, Gulacsi út 56. Tel.: +36-45/ 570 112
www.atlantika.hu
Zalaegerszeg - AquaCity A páratlan élményeket, önfeledt kikapcsolódást nyújtó víziparadicsom Közép-Európa legnagyobb aquaparkja. A park 18 izgalmas csúszdával, óriáscsúszdákkal, jakuzzi- strand- hullám és ugrómedencékkel hívogat vízes kikapcsolódásra. A romantikát kedvelő párok számára építették a lassú folyót, melyen bejárhatjátok a fürdő központját. Kipróbálhatjátok a zorbot. Adott a kempingezési lehetőség is.
8900 Zalaegerszeg - Ságod, hrsz.0737 Tel.: +36-92/ 599-101
www.aquacity.hu
Szeged - Napfényfürdő Aquapolis Egész évben kínálja vízi kalandjait hazánk legújabb fürdőkomplexuma. Az élménymedencék mellett, Európa leghosszabb csúszdája várja a fürdővendégeket! A 30 méteres toronyból induló, 272 m hosszú, zárt óriáscsúszda az egyik legizgalmasabb attrakciója a víziparknak. A fürdőzés élménye után, a wellness részlegben kényeztethetik magukat a relaxálni vágyók. Kedden és pénteken éjszakai csúszdázás!
www.napfenyfurdoaquapolis.com
Cegléd - Aqua Centrum Nagyszerű vízi élmények sokasága vár Rátok Cegléden. A vízi attrakciók között cső- kamikaze- feketelyuk- hagyma- csúszdák és egy különleges ingacsúszda található, amelyet a bátrabbaknak ajánlunk. Vesd a mélybe magad, aztán ha megnyugodtál, próbáld újra! Garantáltan kivívod párod elismerését! Üljetek óriásgumikba és élvezzétek így is a csúszdák és medencék nyújtotta örömöket és az éjszakai csúszdázás lehetőségét. Töltsetek egy tökéletes napot kettesben!
2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29 Tel.: +36-53/ 501-177
www.cegleditermal.hu/aquacentrum
Balatonfüred - Annagora Aquapark Az Annagora Aquapark a mai legmodernebb technikai elemekkel célozza meg az újdonságokra és a "vizi-élet" extrém felhasználására éhes kedves vendégeit. 12 csúszdája, hullámfürdője, külső és belső medencéi a felhőtlen szórakozást biztosítják. Izgalmas lehetőség az éjszakai fürdőzés, a tengeri élményt imitáló hullámfürdő és a testet kényeztető szolgáltatások. A vízi élmények mellett sportpályák, éttermek, koktélbárok teszik teljessé a kikapcsolódást.
8230 Balatonfüred,, Fürdő u. 35. Tel.: +36-87/ 581-430
www.annagora.com
9 találat