vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Leánykérés
Szőke herceg fehér lovon - Avagy Vilmos herceg leánykérése Igen, a herceg szőke és lovagol is, de a lánykérésre nem lóháton érkezett. A brit trónörökös, Vilmos herceg, egzotikus helyszínt álmodott a lánykéréshez. Zsiráfok, zebrák, elefántok, vöröslő alkonyi napsütés ihletésében, Kenyában kérte meg szerelme, Kate Middleton kezét.
Tovább »
Titokzatos lánykérés Földgolyónk egyik legromantikusabb városa Velence. Csodálatos épületeivel, a kanálisokon átívelő hidacskákkal, a vízet lágyan szelő gondolákkal, a Szent Márk tér galambjaival, lenyűgöző, titokzatos város. Szabolcs is ilyen titokzatos volt, amikor Ildikót Velencébe vitte.
Tovább »
Lánykérés a szerelem városában Párizst a szerelem városaként szokták emlegetni. A várost csodálatos atmoszféra lengi körül. Kézenfogva sétálni a Szajna-parton, üldögélni a Luxemburg kertben, vagy sétálni a Champs Élysées esti fényeiben, a romantikus szerelmesek legszebb álma. Zsolt is így gondolta, amikor Anikót Párizsba vitte.
Tovább »
Mint az Édenben Egy lánykérést elgondolni nem is olyan egyszerű feladat. Vannak azonban olyan tényezők, amelyek garanciát jelentenek egy sikeres lánykéréshez. Legyen kreatív, stílusos, semmikép sem megszokott, és nagyon-nagyon romantikus.
Tovább »
Lánykérés egy keleti sátorban Aki igazán kreatív lánykérést szeretne,annak ismernie kell kedvese ízlését, szokásait, hogy a lánykérés igazán emlékezetes és rendkívüli lehessen. Gábor jól ismerte Kata keleti kultúra iránti lelkesedését, de nem akarta a lánykérést egy étterembe szervezni. Sokkal egyedibbet talált ki számára.
Tovább »
Mint a filmekben A nők gyakran álmodoznak romantikus lánykérésről. Elképzelnek filmbéli jeleneteket, vágynak a férfi kreativitására. Tímea és István története kiváló példa arra, hogy az álom valóra válhat.
Tovább »