vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Esküvői videó
8 tanács: hogyan válasszunk az esküvőre videóst Néhány szempont, amire érdemes figyelni, ha később is olyannak szeretnénk látni az esküvőnket, mint amilyennek elképzeltük. Az első nagy kérdés: költségkímélő megoldásként egy lelkes rokont kérjünk fel erre a szerepre, vagy fogadjunk profit, aki járatos az esküvői videózásban? A következőkben felsorolt szempontok mindenképpen egy videózásban jártas szakember mellett szólnak.
Tovább »
Urbán video - Esküvőre, akár FULL-HD videofelvétel! Esküvők videofelvételének elkészítése FULL-HD, (3cMOS) professzionális digitális vállkamerákkal, - több éves gyakorlattal, az ország egész területén. Igényes munka,egy vagy két kamerával, kiváló minőségben, - szolid áron! Életetek legszebb pillanatai DVD-n, lézernyomtatású színes borítóval, vagy akár Blu-ray lemezen is! Tekintsétek meg az Urbán videó weblapját és minden kérdésetekre választ kaptok...
3360 Heves, Arany János u. 10. Tel.: +36-20/ 4455-000
www.urbanvideo.hu
MozgóKépes Stúdió Az élet nagy pillanatai is elillannak; emlékük idővel elhalványul. Ne hagyjátok! Ez a film, ami rólatok és nektek szól. Ami évtizedek múlva is visszarepít majd arra a napra. Hiszen Ti vagytok a főszereplők! Családi események, esküvők, esküvõ elõtt forgatott kisfilmek rögzítése, vágása, zenei aláfestése. Az esküvői meghívótok része lehet egy "Love Story" kisfilm DVD-n, amely levetíthetõ az esküvõn is és köszönetajándékként is remek ötlet. Professzionális operatőri munka, magas technikai színvonal, akár HD minőség !
Tel.: +36-30/682-1541
www.mozgokepesstudio.hu
Esküvői filmezés Örökítsétek meg esküvőtöket profi felvételen, hogy évek múltával is szép emlékek keljenek éltre!10 év múlva felteszitek a kérdést:"Az életben is ilyen jól néztünk ki, mint a videón? De jó hogy a rokonokról is készültek felvételek! Itt még élt a nagyi is!"40 év múlva: "Drága unokám, nekünk még volt esküvőnk, meg is mutatom a filmet róla!"100 év múlva: "Ők voltak a dédik, milyen fura ruhában jártak!Jó hogy hívtak esküvői videóst!" - Nektek is lehet örök emléketek!
, info@eskuvoi.video.hu Tel.: 06-30/ 2977-420
www.eskuvoi.video.hu