vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Esküvői videó
Ledfal bérlés, kivetítő technika bérlés esküvőre, rendezvényekre Tedd különlegessé és látványossá esküvődet, rendezvényedet ledfalakkal! A professzionális technika igénybevételével megjeleníthetsz élő kameraképet, így mindenki számára láthatóvá teheted az esemény legszebb pillanatait. Tetszés szerint videókat, effekteket, grafikákat, animációkat és képeket is kivetíthetsz a ledfalakra. Profi technika, profi technikusok! További részletek a weboldalon.
3531 Miskolc, Nagyváthy János utca 6. Tel.: +36 70 904 7044
www.forrashazstudio.hu
JUNO Film - exkluzív esküvői filmek Az igazi filmezés kreatív alkotás, nem sablonok halmaza. Egy személyes történet Rólatok, a Ti nagy napotokról, megszerkesztve, átdolgozva, újragondolva. A végeredmény egy egész estés mozi, amely nem csak az ifjú párnak nyújt örök élményt. Őrizzétek esküvőtök legszebb pillanatait exkluzív esküvői filmen, amelyet a "JUNO Film" full HD minőségben, multikamerás felvétellel rögzít.Ajánlatkérés a weboldalon lehetséges.
Tel.: +36/20-480-5762
www.junofilm.hu
Urbán video - Esküvőre, akár FULL-HD videofelvétel! Esküvők videofelvételének elkészítése FULL-HD, (3cMOS) professzionális digitális vállkamerákkal, - több éves gyakorlattal, az ország egész területén. Igényes munka,egy vagy két kamerával, kiváló minőségben, - szolid áron! Életetek legszebb pillanatai DVD-n, lézernyomtatású színes borítóval, vagy akár Blu-ray lemezen is! Tekintsétek meg az Urbán videó weblapját és minden kérdésetekre választ kaptok...
3360 Heves, Arany János u. 10. Tel.: +36-20/ 4455-000
www.urbanvideo.hu

MozgóKépes Stúdió Az élet nagy pillanatai is elillannak; emlékük idővel elhalványul. Ne hagyjátok! Ez a film, ami rólatok és nektek szól. Ami évtizedek múlva is visszarepít majd arra a napra. Hiszen Ti vagytok a főszereplők! Családi események, esküvők, esküvõ elõtt forgatott kisfilmek rögzítése, vágása, zenei aláfestése. Az esküvői meghívótok része lehet egy "Love Story" kisfilm DVD-n, amely levetíthetõ az esküvõn is és köszönetajándékként is remek ötlet. Professzionális operatőri munka, magas technikai színvonal, akár HD minőség !
Tel.: +36-30/682-1541
www.mozgokepesstudio.hu
Esküvői filmezés Örökítsétek meg esküvőtöket profi felvételen, hogy évek múltával is szép emlékek keljenek éltre!10 év múlva felteszitek a kérdést:"Az életben is ilyen jól néztünk ki, mint a videón? De jó hogy a rokonokról is készültek felvételek! Itt még élt a nagyi is!"40 év múlva: "Drága unokám, nekünk még volt esküvőnk, meg is mutatom a filmet róla!"100 év múlva: "Ők voltak a dédik, milyen fura ruhában jártak!Jó hogy hívtak esküvői videóst!" - Nektek is lehet örök emléketek!
, info@eskuvoi.video.hu Tel.: 06-30/ 2977-420
www.eskuvoi.video.hu
8 tanács: hogyan válasszunk az esküvőre videóst Néhány szempont, amire érdemes figyelni, ha később is olyannak szeretnénk látni az esküvőnket, mint amilyennek elképzeltük. Az első nagy kérdés: költségkímélő megoldásként egy lelkes rokont kérjünk fel erre a szerepre, vagy fogadjunk profit, aki járatos az esküvői videózásban? A következőkben felsorolt szempontok mindenképpen egy videózásban jártas szakember mellett szólnak.
Tovább »