vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Szépségtippek
Frizurapróba - A legújabb frizurák - Sztárok frizurája - Esküvői frizurák Milyen haj áll igazán jól neked? Kipróbálhatod a virtuális fodrász segítségével. Töltsd fel képedet és válaszd ki a számodra legelőnyösebbet. Hajszínt is választhatsz, sőt ki is nyomtathatod a legjobban tetszőt. Alkalmi és esküvői frizurák is könnyedén kipróbálhatók, kockázat nélkül. Élvezni fogod a kísérletezést! Férfiaknak is ajánljuk!
www.happyhair.hu
Szemápolás - szemsmink - szemöldök - szempilla "A szem a lélek tükre", tartja a mondás, és ez valóban így van. Személyiségünket kiábrázolja tekintetünk. A szép szem megjelenésünkben meghatározó szerepet tölt be. Az oldal mindennel foglalkozik, ami szemünkkel kapcsolatos. A szem, szempilla és szemöldök ápolása, sminkelése, különféle jó tanácsok segítenek, hogy testünk tükre valóban kifejező lehessen!
www.szemapolas.hu
Hajhosszabbítás - Afro fonás - Raszta - Alkalmi frizura - Hajfonoda Szeretnél Te is csodálatos hajkoronát? Neked is lehet akár több évig hordható hosszú hajad! Különleges fonásra vágysz? Menyasszonyi vagy alkalmi frizurádat szeretnéd egyedivé varázsolni? A szalon különleges technikákat alkalmaz, valódi hajakat használ a hosszabbításhoz és dúsításhoz. Kiválaszthatod a számodra leginkább tetsző frizurát, stílust és néhány óra múlva Te is részese lehetsz egy nagy átváltozásnak! Férfiaknak is ajánljuk!
1052 Budapset, Kígyó u.4 Tel.: +36-30/ 9445-955
www.hajfonoda.hu
Fogfehérítés - White Smile Bt. Vakítóan fehér fogsor, megnyerő mosoly...erre mindannyian vágyunk. Mára már senkinek sem elérhetetlen, hogy fogai ragyogó szépségűek legyenek. Egy órai kezeléssel már csodálatos, azonnali változás tapasztalható, amely évekig megmarad. Az érdeklődők telefonos bejelentkezés alapján végeztethetik el a klinikán a fogfehérítést.
1031 Budapest, Őrlő u. 6. Tel.: +36-30/ 555-0807
www.feherfogak.hu
Hajátültetés - Moser Medical Group Aki küszködik a kopaszsággal, hajhullással, annak ajánljuk a Moser féle hajátültetést. A nemzetközi kutatások már évtizedekkel korábban felfedezték, hogy a hajkoszorú rendszerint egy életen át megmarad. A hajszálaink genetikailag arra vannak programozva, hogy egy életen át növekedjenek. Ez a Moser módszer alapja. A saját haj átültetéssel bizonytalan mellékhatások nélkül, tartósan és természetes módon lehet szembeszállni a hajhullással.
Tel.: +43-1/ 879-6000
www.haarestattglatze.com