vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Bál
Budapesti Orosz bál -  InterContinental Budapest / 2017.03.11 A legelegánsabb magyarországi orosz rendezvény!Orosz bál a Nőnap jegyében. Káprázatos,a nagy orosz bálok hagyományait felidéző, kiemelt rendezvény. A Nemzetközi Nőnapnak országonként más és más a jelentősége. Oroszországban a legnagyobb civil ünnepek között tartják számon, ezért idén ismét a nőnap jegyében szervezik meg a rangos eseményt. A rendezvény mottója: "Legyen a bál nőnapi ajándék – a virágról mi gondoskodunk!"
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 12 – 14. Tel.: (+36 1) 413 0745
www.oroszbal.hu
Magyar Borok Bálja - Corinthia Hotel Budapest / 2017.02.25 A hagyományőrző bál főszereplője a magyar bor. Igényes és színvonalas műsorok kíséretében fogyaszthatják el a vendégek az exkluzív borvacsorát. Kitűnő zenekarok, táncosok gondoskodnak a talp alá valóról. Borkóstoló, tea és kávészalon, szivarsarok, kaszinó várja a bálozókat.
1073 Budapest, Erzsébet körút 9-11 Tel.: +36-20/ 911-8040+36
www.borbal.hu
Széchenyi Bál - Budapest - Vigadó / 2017.02.11. A Széchenyi Társaság megrendezi Széchenyi István emlékére és tiszteletére, hagyományos bálját, melynek törzsközönségét a társadalmi élet kimagasló személyiségei, művészei alkotják. A bálozókat huszárok fogadják, majd négyfogásos vacsora következik. Ezután a Gellért Fürdő csarnokában, a minden magyar szívet megdobogtató palotással elkezdődik a bál, melynek egyik fénypontja a Bálkirálynő-választás.
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1., Tel.: +36-1/889-5500
www.szechenyibal.hu
Anna Bál - Balatonfüred - Anna Grand Hotel****/ 2017.07.29 Az Anna Grand hotel biztosít elegáns helyszínt a hagyományőrző füredi Anna-bálnak. Színvonalas programok teszik színessé és élményszerűvé a rendkívüli eseményt. Az est fénypontjaként megválasztják a bál szépét és udvarhölgyeit, akiket értékes herendi porcelánokkal ajándékoznak meg. A legnagyobb jutalom ezen felül a sok-sok elismerő pillantás, melyet egy életre megőriznek a győztesek. Kedves Férfiak! Lepjétek meg szerelmeteket ezzel a különleges alkalommal!
8230 Balatonfüred, Gyógy tér 1. Tel.: +36-87/ 581-200
www.annabal.hu
HR Bál - Budapest - MTA Budavári Díszterem Az IVM-Bridge szervezésében, a Marriot Hotel szolgál elegáns helyszínül, a formális keretek nélküli eszmecserék, szakmai és baráti beszélgetések számára. Kitűnő alkalom a szakmai sikerek elismerésére és megünneplésére. A bál programja: az ünnepélyes megnyitó, vacsora, pályázati díjátadó, meglepetés műsor, zene, tánc, szórakozás, tombola.
1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.
www.hrbal.hu
Cégvezetők Bálja A cégvezetők bálja minden évben elegáns helyszínen kerül megrendezésre. Kiváló alkalmat teremt a meglévő üzleti kapcsolatok erősítésére, az újabb kapcsolatok kialakítására. Ezek a társadalmi rendezvények alapvetően ezt szolgálják, ízléssel, eleganciával, kitűnő műsorok kíséretében. Az alkalom élményét növeli, ha mindezt gyönyörű partnerünk oldalán éljük át! Jegyigénylés az oldalon keresztül lehetséges.
www.facebook.com/cegvezetokbalja