vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
wakeboard
3 találat
Riviéra vízisportszer-kölcsönző - Abádszalók A vízi élmények a Tisza-tó partján, Abádszalókon! Ha a sebesség megszállottja vagy, ülj pároddal vízibobra(tube),amely hatalmasakat pattan a hullámokon! Kipróbálnátok a vizisí-t, a wakeboard-ot is!? Az itt bérelhető vízisportszerek nagyszerű szórakozási lehetőségeket biztosítanak. Jetski, vízibanán, vízibob bérlés az extrém sportok kedvelőinek, hajótúrák szervezése az óvatosabbaknak. Óriási élmény lesz!!!
5241 Abádszalók, Szabad Strand Tel.: +36-30/995-0398
www.rivieravizisport.hu
Adventure Sport Club Az extrém sportok, kalandtúrák kedvelőinek ajánljuk az Adventue Sport programjait. Néhány nap alatt annyi out door élményt szerezhettek, mint más talán egész életében sem. Vadvízi túrák, búvárkodás, sítúrák, mointenbike túrák nagy választéka kezdőknek és haladóknak egyaránt. Szerezz felejthetetlen élményt szerelmed oldalán!
Tel.: +36 30/ 950-1106
www.adventure.hu
Motorcsónakázás a Dunán - Motorcsónak kölcsönzés - Vízi sportok Már nem csak álom, te is kipróbálhatod milyen érzés egy luxus motorcsónakból csodálni a Duna menti tájat, vagy sofőrrel szelni a folyót és élvezni a vízi sportok örömeit. Tervezhetsz leánykérést a Duna hullámain, sőt az ifjú pár is érkezhet vízi taxival a ceremóniára. A motorcsónakázás nagyszerű élményajándék születésnapra, évfordulóra, csapatépítésre! A bérléssel kapcsolatos további információkat a weboldalon találsz.
1139 Budapest, Meder u.9. Tel.: 06 70 773 8160
www.motorcsonakazasadunan.hu
3 találat