vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
szilveszter
4 találat
Tüzijáték - Pele Pirotechnika - Szeged Esküvőre, családi eseményekre, szilveszterre, partyra rendelj színes, robbanó csodákat! A tüzijáték bombák, mozsarak és jetek, a szikra szökőkutak, durranó szikragömbök, színes lángok és füstök pompázatos koronái az ünnepi eseménynek. Igény szerint zenét is választhatsz, hogy az est fénypontja még tökéletesebb legyen. Csongrád megyében ingyenes kiszállással!
Tovább »
Tel.: +36-20/ 330-2008
www.szegedpiro.hu
Magyar Állami Operaház A Magyar Állami Operaház a magyar operaélet központja. Világhírű szólistái, kitűnő zenekara és a Magyar Nemzeti Balett magas színvonalú produkciói garantálják a kivételes élményt. Egy operaelőadás legyen ünnep, legyen felejthetetlen élmény párod oldalán!
1061 Budapest, Andrássy u.22 Tel.: +36-1/ 331-2550
www.opera.hu
Madách Színház - Budapest A Madách Színház nagyon sok nézőnek adott a múltban és ad a jelenben örömet, és meghatározó élményeket. Neves színészei és színházi szakemberei a kitűnő szórakozás garanciái. Musicalek, zenés komédiák romantikus vígjátékok és bohózatok szerepelnek műsoraikon, melyeket nagy sikerrel adnak elő.
1073 Budapest, Erzsébet krt. 29-33. Tel.: +36-1/ 478-2000
www.madachszinhaz.hu

Művészetek Palotája A Művészetek Palotájában minden megtalálható: grandiózus terek, a legkorszerűbb színházi, akusztikai és múzeumi technológia, és mindenekelőtt az az egyedülálló összetettség, amely a legkülönfélébb művészeti ágakat együtt, egy helyen vonultatja fel. A magyar művészeti élet jeles tagjai mellett a világ minden részéről vendégül lát művészeket, együtteseket, vagy hazánkban éppen először bemutatkozni kívánó előadókat, produkciókat. A MÜPA programjait kiemelten ajánljuk!
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1. Tel.: +36-1/ 555-3001
www.mupa.hu

4 találat