vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
szerelemlakat
3 találat
Szerelmes randevú - Szerelemlakat vásárlás - Lakatfalak Magyarországon Az örökké tartó szerelem szimbólumai a szerelemlakatok. Sokak számára egy lakat felhelyezése felér egy eljegyzéssel is, hiszen az örök szerelem jelképe nyilvánul meg benne. Az ország több városában találtok ilyen szép lakatfalakat. Budapest, Pécs, Győr, Miskolc és Tata már büszkélkedhet velük. Valentin napra romantikus meglepetés!
Tovább »
Berettyóújfalu - Szerelempark Berettyóújfalun egy igazi Szerelemparkra bukkantunk. A park egyetlen gondolat kifejezésére törekszik. A szigeteken elhelyezett padok, a szerelem témáját jelenítik meg más-más módon. Minden pad művészi alkotás. Egy természetes szikla is várja a romantikus szerelmeseket, melyen acél rudakra pattinthatják a párok azt a lakatot, amelynek egy-egy kulcsát mindketten őrizhetik, míg tart a szerelem. Meghitt környezet lánykéréshez is!
Tovább »
4100 Berettyóújfalu
szavazatok (0)
Szerelemlakat Ajándékozd meg szerelmedet az örökké tartó szerelem szép szimbólumával. A SzerelemPlaza webáruházban többféle lakat közül válogathatsz. Lehet kulcsos,így azt közösen dobhatjátok a folyóba, de választhatsz olyat is, ami soha többé nem nyitható szét, ha egyszer összezártad. Ez igazi jelképe az összetartozásnak. Szép szerelmes ajándék.
Tovább »
szerelemplaza.hu/kat-197-.html
3 találat