vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
bob
7 találat
Miskolctapolca - Nyári bob - Téli bob Az árnyas tölgyfák alatt húzódik meg a bobpálya, amely a sebbességet és lesiklást szeretőknek kedvence lehet. A dombtetőre lift viszi fel a bobozókat, majd indulhat a 800 méteres, kanyargós iram! Ha gyorsnak találod a 40 km/h sebességet, lassíthatsz, de ha nem teszed akkor sem esel ki, biztonságos felépítése megakadályoz ettől. A kétszemélyes kocsikban pároddal együtt élvezhetitek a csúszás örömét télen és nyáron egyaránt.!
Tovább »
3519 Miskolc-Tapolca, Garas sétány Tel.: 36-20/ 937-2513
www.mibob.hu
Visegrád - Nyári bob - Téli bob A visegrádi bobpálya kiinduló állomása az erdei Panoráma út mentén található. Két pályán is csúszhattok. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal. A 700 m hosszú lesikló pálya középső kanyarjaiból kitűnő rálátás nyílik a közeli Fellegvárra.
2025 Visegrád, Nagyvillám Tel.: +36-26/ 397-397
www.bobozas.hu/visegrad/index.php
Sopron - Nyári bob Felejthetetlen élmény bobon siklani hegyről völgybe, kettesben 750 m-en keresztül, kanyargó pályában. Kedvetek szerint adhattok "gázt" vagy fékezhettek, ahogy épen kellemes a lesiklás. Fiataloknak, idősebbeknek egyaránt remek szórakozás a bobozás. Ha Sopronban jártok ne hagyjátok ki ezt a remek szórakozást!
Sopron, Bécsi domb Tel.: +36-20/ 433-3505
www.bobozas.hu/sopron/index.php
Balatoni bob - Szabadidőpark - Balatonfűzfő A balatoni bobpálya Veszprém közelében, Balatonfűzfő egyik legszebb erdei területén helyezkedik el. A 800 m hosszú pálya egész évben működik. A kétszemélyes kocsik felvonó segítségével jutnak az erdei domb tetejére, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. Izgalmas lecsúszást ígérnek az éles kanyarok, a bukkanók, a 15 m hosszú alagút. Az esti órákban a száguldás élményét fokozza a kivilágított pálya, valamint az alagút villogó fénye.
8175 Balatonfűzfő, Uszoda u.2. Tel.: +36-88/ 586-170
www.balatonibob.hu
Sástó - Mátra bob - Kalandpark A Mátra domboldalán egész évben nyitva tart a 930 m hosszúságú bobpálya. A kétszemélyes bobok 42 km/h sebességgel kanyarognak a hegyoldal lejtőin. A kivilágított pályák esti fényben különösen hangulatosak, romantikusak. Akik további izgalmakra vágynak, kipróbálhatják a kalandpark egyéb sportolási és szórakozási lehetőségeit.
3200 Mátrafüred - Sástó, Farkas u.4 Tel.: 37/600-074
www.matrabob.hu
Sástó - Oxigen Adrenalin Park - Kalandpark A Mátra déli lejtőjén található az ország legmagasabban fekvő kalandparkja kicsi és nagy kalandoroknak. Téli-nyári bobpálya, quadpálya kisebb méretű quadokkal, függőhíd, canopy, átfordulós és óriás hinta a bátraknak, mászófal, eurobungy a sportot kedvelőknek. A sokrétű szórakozási és sportolási lehetőség mellett, élvezhetitek a csodálatos panorámát, pihenhettek a nyársaló és bográcsozó helyeken.
3200 Mátrafüred - Sástó, Farkas u.4 Tel.: 37/600-074
www.adrenalin-park.hu
Budapest - Bobpálya - Minigolf Budapest zöldövezetében található szórakoztató centrumban 700m hosszú, 34m szintkülönbségű, biztonságos bobpálya, 18 pályás eternit minigolf pálya, valamint két műfüves focipálya nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. A büfé csak hétvégéken illetve előzetes egyeztetés alapján tart nyitva. Nyitvatartás egész évben minden csapadékmentes napon 10 órától 19 óráig. Ingyenes parkolás biztosított.
Budapest, Balatoni út (7-esút) 7-es km. Tel.: +36- 1/310 4122
www.bobpalya.hu
7 találat