vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Vigadó Étterem Miskolc


Miskolc patinás étterme a város központjában, a Népkert szívében várja vendégeit. A Miskolci Vigadó több mint 100 éves múltjával, rendezvényeinek sokszínű világával, magas színvonalú kiszolgálásával Védnöki táblás rangot szerzett a vendéglátás területén. Termeik és kerthelyiségük esküvők, bálok, partyk, céges és családi összejövetelek megrendezését teszik lehetővé. Igényekhez igazodó menü kialakítás, büféasztalos és tányérszervizes kiszolgálás, grill-party és party service, saját parkoló biztosítja, hogy a vendégek kitűnően érezzék magukat.

Amikor az ifjú pár élete legszebb napját tervezi, sok vendégről, gyönyörű környezetről, kápráztató dekorációról, fantasztikus ételekről, felejthetetlen hangulatról álmodik. Keresi azt a helyszínt, ahol elképzeléseit valóra válthatja, legyen az elegáns esküvő, vagy amolyan „ereszd el a hajam” típusú vigalom. A Vígadó Étterem Miskolc vonzáskörzetében egyedülálló lehetőségeket kínál az egyedi elképzelések megvalósítására. Nagyszerű környezeti adottsága, remek séfjei és összeszokott csapata a legmagasabb elvárásoknak is eleget tesz. Konyhája a tradicionális magyar ételek mellett a nemzetközi konyha ínyencségeit és vegetariánus különlegességeket is felsorakoztat. Az esküvői menü kérhető tányérszarvízes vagy svédasztalos kiszolgálás formájában. A vendégeket welkome drink-kel fogadhatja az ifjú pár, és az ünnepi vacsora után a gyümölcs- és édesség-asztalról csemegézhetnek a rokonok, barátok. Csokiszökőkút, koktélbár és egyéb meglepetések tehetik még színesebbé a Nagy Napot.

Az étterem kivételes környezeti adottságokkal rendelkezik, hiszen a város egyetlen nagy parkjában, ősfás környezetben fogadhatja vendégeit. A Népkert tavasztól őszig nyíló virágaival, hűvös sétányával, szobraival és szökőkútjával, télen hófödte ágaival és meleg fényeivel teremt kellemes hangulatot. Így minden évszakban ideális környezet fotózáshoz, esküvői játékokhoz, sétákhoz.

Az épületbe lépve elegáns, század eleji, polgári miliőben találjuk magunkat. Központi része az arany, bordó és mályva színekben pompázó Biedermayer terem, amely 200 fő részére nyújt kényelmes ültetési lehetőséget. Esküvők és ünnepi események alkalmával alakítható a dekoráció színvilága, székszonyák és egyéb dekorációs elemek segítik az egyedi elképzelések megvalósítását. A légkondicionált helyiség színpaddal is kiegészül, valamint táncparkett is kialakítható, amely biztosítja az esküvők vidám hangulatát. A bárpult mellett kényelmes bőrfotelek várják a meghittebb csevegésre vágyókat. A teremből lépcsősor vezet a 80-100 férőhelyes galériára.

Az épület oldalágán söröző található, amely 50-60 fő részére nyújt tökéletes kikapcsolódást, önálló bárpulttal rendelkezik és a nyári időszakban a kert-helyiséggel teljesen összenyitható. A 180 fős kert-helyiség kellemes zöldövezetben kínálja különlegességeit. Kívánság szerint lávakövön, roston, grillezve készült ételekből, fagylalt-pultból és salátabárból válogathat a vendég. A kerthelyiség kiválóan alkalmas polgári esketések megrendezésére is.

Az épület Toronyszobája Népkertre néző ablakaival, diszkrét megbeszélések céljára alkalmas. Esküvők alkalmával lehetőség nyílik, hogy az ifjú pár az emeleten, korlátozott számban vendégszobát igényeljen.

                                                                                                            Fotó:eskuvoshop.blog.hu

A Miskolci Vigadó Étterem a meghitt családi eseményektől a több száz fős rendezvényekig kitűnő referenciákkal rendelkezik, amelynek hátterében nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak. Bátran állíthatjuk, hogy tökéletes esküvőhelyszín!


Szerkesztőségünk csapata több éve törzsvendégként látogat a Miskolci Vigadóba. Minden alkalommal korrekt és színvonalas kiszolgálásban lehetett részünk, ízletes fogásokra emlékezünk, és nem feledjük a kedves mosolyokat sem! A Vigadóba mi „haza jövünk”!Köszönjük!

 Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!