vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

 

  

A koszorúslányok virágai


A koszorúslányok csokrainak kiválasztásakor tudnunk kell, hogy hány koszorúslányt és milyen életkorúakat  szeretnénk a menyasszony mellett látni? Dönthetünk barátnők, testvérek mellett, akik azonos színű ruhában, egyforma csokrokkal, üde színfoltjai lehetnek az esküvőnek. Virágaik megegyezhetnek a menyasszonyéval, enyhe változtatással a formában, méretben. Ez az egységes megjelenés ünnepélyes a bevonuláskor,  és a fotókon is szépen mutat.

Koszorúslánynak meghívhatunk kicsi bájos lányokat, az ő esetükben apró csokrocskákat, karra akasztható gömböcskéket, virággal, vagy virágszirmokkal  teli kosárkákat ajánlunk.

Tölcséres csokrok

Igen divatosak a hosszú, tölcsérbe komponált csokrok, melyek virágai megegyezhetnek a menyasszonyéval, de egyedi formájuk meg is különbözteti őket attól.

Csuklócsokrok

A csuklócsokrok szabad kezet engednek viselőjüknek, így könnyedén segíthet a koszorúslány a menyasszony ruhájának megigazításában, a nászajándékok elrendezésében. Ezen felül nagyon fiatalos és nőies. Viselhetik  kicsik és nagyok egyaránt.

Karra akasztható csokrok

Az ilyen csokrok szintén biztosítják a kéz szabadságát. Izgalmas megoldások, dekoratívak, szépen mutatnak a finom ruhák mellett. A kicsik virágai csupán méretükben különböznek a nagyobb lányokétól.

Kosárkák

Kedves, aranyos kislányok kosárkában kaphatnak hozzájuk illő virágot, vagy  virágszirmot, melyet az ifjú pár előtt szétszórhatnak. A kosarak stílusukban és anyagukban alkalmazkodjanak az egyéb kiegészítőkhöz.

További ötletek:

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!