vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Angyal és ördög – Lánybúcsú téma – Tematikus lánybúcsú

Manapság divatossá vált, hogy a lánybúcsút a szervezők egy bizonyos téma köré építik, így az egész nap ennek jegyében zajlik. Az egyik legnépszerűbb,  az angyalok és ördögök klasszikus témája.  Több variáció is szóba jöhet.  Elképzelhető úgy, hogy a nap főszereplője az ifjú ara, a „ földre szállt angyal”, akit körbevesznek, és rosszra csábítanak az ördögfiókák. Másik elgondolás szerint a szerepek kioszthatók jókra és rosszakra is, ebben az estben több angyal és több ördög résztvevő is lehet. A téma természetesen kiegészítőkkel válik viccessé és minden poén így érvényesül leginkább.

A menyasszony viselhet hófehér ruhát, pólót, de pink öltözéken is jól mutatnak az angyalszárnyak. A barátnők jópofa ördögszarvakat ölthetnek. Minden kiegészítő kapcsolódjon a témához.

Lánybúcsú feladatok a menyasszonynak

A feladatokat is szabjátok a téma köré. Néhány ötlet:

♥  Az ifjú ara osztogasson „angyali puszikat” a gonosz kis ördögfiókák által kiválasztott személyeknek (elsősorban jóképű srácokat előtérbe helyezve! )

Kínálgasson a buszon, villamoson a menyasszony mennyei finomságokat, pl stílusosan hófehér Raffaello golyócskákat, vagy maga készítette süteményeket!

A város főterén szervezzetek röpke árverést  Hell energiaitalokra,  vagy általatok készített angyalkás ajándékokra!

Készítsetek MENNY és POKOL kártyákat, amelyeket véletlenszerűen húzassatok ki a járókelőkkel. A húzás eredménye alapján adjanak tanácsot, hogy a menyasszony élete a házasságban mitől lehet mennyei, avagy mire kell vigyáznia, hogy ne váljon pokollá.

Az ördögfiókák apró gonoszságokkal bosszanthatják a járókelőket. Persze poénosan és kedvesen. A fiatalabb korosztály valószínűleg partner lesz a viccelődésben.

Az utcai kivonuláshoz mindenképpen vigyetek magtokkal vidám zenét is. Zenei ajánlatunk szövege éppen a témához illik.  "Este fess a pesti nő… ördög és angyal ő”…

Ajándékok lánybúcsúra

Ajándékozzátok meg a menyasszonyt bájital teával, vagy kedvenc italával, amelyet egy vicces bortartóban adtok át. A témához jól illik a HELL energiaital is, amelyből a lánybúcsú résztvevői is erőt meríthetnek. Szerelem Zsetonok, plüss bilincsek, szexi masszázsolajok is kiváló ajándékok, amelyek a lánybúcsú témához jól kapcsolódnak.

 

 

 

 Vissza a főoldalra:

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!