vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

Tanácsok legénybúcsúra

szavazatok (0)

 

 

  

Tanácsok legénybúcsúra


A legénybúcsút egy-két héttel az esküvő előtt érdemes megrendezni. A búcsúbulit általában a  barátok  szervezik meg , sok-sok vidám meglepetéssel, jópofa ajándékok kíséretében. 

A legénybúcsút sokan a „kirúgni a hámból” gondolatával szokták azonosítani. Vagyis rengeteg ital, goromba tréfák, nők... mindent bele, hiszen vége a legényéletnek! Másnap azután alig lehet összekaparni a lerészegedett társaságot, arra sem emlékszik az ember mi történt vele. Pedig valójában semmi értelme, hogy erről szóljon. A legénybúcsú  a barátokkal együtt eltöltött felhőtlenül vidám együttlét, ahol utoljára van együtt „szabad” férfiként a vőlegény barátaival. Jó ha emlékeztes marad ez az alkalom és nem mossa el az alkohol.

 A mértékkel fogyasztott ital fokozza a jó hangulatot, azonban nem szükséges, hogy olyan dolgok történjenek, amit nem vállalna a vőlegény  menyasszonya előtt. Ha igazán szereti őt, nem tesz olyasmit, - és a barátai sem kényszeríthetik még tréfából sem olyan dolgokra - amivel megbántaná kedvesét, vagy később lelkifurdalást okozna saját magának.

A legénybúcsú helyszíne igazán változatos lehet. Összejöhetnek a barátok egy étteremben, szórakozóhelyen  vagy valakinek a lakásán, de mindenképp  olyan helyen, ahol az éjszakai hangoskodással, nevetgéléssel, zenével nem zavarnak másokat . Ki lehet találni izgalmas helyszíneket, vagy éppen egy csendes horgásztanyát, ahol egy jó kis bográcsot felütve lehet együtt a csapat. Lehet szervezni bowlingozást, vagy esetleg  egy  közös kalandot, egy raffting-, barlang-, vagy sítúra maradhat közös emlék  a barátokkal.  Erre az alkalomra a legénybúcsú  szervezője készíthet  vidám  meghívókat is.

Tréfás  ajándékkal szokás köszönteni a vőlegényt, amely aztán  megalapozza a vidám  hangulatot.
Szokás, hogy a barátok az ifjú vőlegény  számára humoros feladatokat, meglepetéseket találnak ki. Azonban kerülni kell az  olyan dolgokat, amelyek sértőek, vagy  a későbbiekben kellemetlenek lehetnek, vagy megronthatják az ifjú pár kapcsolatát! 

Ajándékozási- és meglepetésötleteink megtalálhatók oldalunkon. Minden egyéb a fantázián múlik!

Szívből kívánunk egy igazán vidám legénybúcsút, amelynek nem ez a vége:-)

 

 

 

További ötletek legénybúcsúra:

Ajándék ötletek legénybúcsúra:

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!