vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Irodalom
Szerelmes könyv - Könyv ajándékba   - Webáruház A könyváruház bőséges kínálata témakörönként rendszerezett. Ki-ki érdeklődése szerint válogathat a szépirodalmi, művészeti, szórakoztató és egyéb könyvek közül. Egy jó könyv, vagy az autóban is hallgatható CD, hangoskönyv, minden alkalomra szép ajándék.
Tovább »
Tel.: +36-1/ 235-6070
www.szerelemplaza.hu/kat-66-.html
Hangoskönyv - Webáruház A hangoskönyvek manapság igen népszerűek. Az irodalmi alkotásokat kitűnő művészek szólaltatják meg. Hangjukkal színeket, képeket ábrázolnak, amely számukra kihívás, számunkra pedig izgalmas hallásélmény. Látványokkal elkényeztetett világunkban megnyugtató időtöltés csupán hallgatni. Puha párnák között, hangulatos lámpafény mellett otthon, vagy autóban ülve egy hosszú úton. Ajándékozáshoz is értékes ötlet
www.libri.hu/konyv/hangoskonyv/?p_id=7299
Budapest - Andante Borpatika Az "Elnökségi Referencia Borbár" és a "Legszebb Hazai Borbár" címmel kitüntetett Andante Borpatika sajátos ízlést kíván felmutatni. Napi ajánlataik sorában gondosan egymáshoz hangolt ételek és italok szerepelnek. Sommelier munkatársaik és a felszolgálók magas szakmai tudással segítenek a választásban. Programjaikban műsoros estek is szerepelnek. Nézetünk szerint: a jó bor művészet, személyességében csak a zenéhez, irodalomhoz hasonlítható.
Budapest, Bem rakpart 2. Tel.: +36 -1/ 457-0807
www.andante-borpatika.hu

Petőfi Irodalmi Múzeum - Budapest Az irodalom iránt vonzódók számára ajánljuk a múzeum programjait. Irodalmi beszélgetések, költői estek, könyvbemutatók szerepelnek a programok sorában. Aktuális és állandó kiállításaik is irodalmi kapcsolódásúak. A könyv és médiatár a szavak művészi világát kedvelők valóságos kincsestára.
1053 Budapest, Károlyi Mihály u. 16. Tel.: +36-1/ 317-3611
www.pim.hu/index1.ivy