vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Kiállítás
Budapest - Csokoládé Múzeumi Kiállítás A Csokoládé Múzeum kapuján belépve átlépünk az ízek édes világába. Itt együtt van a tradíció, a gasztronómia és a száz évvel ezelőtti fényűző arisztokratikus Magyarország. Az egykori vadászkúria, ma csokoládé palotává változott. Vegyél részt a "legédesebbel" egy csokikóstoló- vagy egy bon-bon túrán, kóstoljátok meg a királyi ízeket és a csokoládés italkülönlegességeket! Garantáltan beindulnak a "boldogság hormonok"!
Tovább »
1162 Budapest, Bekecs u.22 Tel.: +36-1/401-5020
www.csokolade-muzeum.hu
Budapest - Magyar Nemzeti Galéria A Magyar Nemzeti Galéria a magyarországi képzőművészet kialakulásának és fejlődésének folyamatát dokumentáló és bemutató legnagyobb közgyűjtemény. A Budavári Palota épületében működő múzeum állandó és időszakos kiállításaival várja az érdeklődőket.
Tovább »
1014 Budapest, Dísz tér 17. Tel.: +36- 20/ 439-7325
www.mng.hu
Budapest - Láthatatlan kiállítás Kíváncsi vagy, milyen egy láthatatlan utazás? El tudod képzelni, hogyan élnél egy olyan világban, ahol az egyik legfontosabb érzékszervedet, a szemedet nem használhatod? Megérezheted a vakok különleges világát életszerű helyzeteken keresztül. Sőt! Kipróbálhatsz egy láthatatlan vacsorát is! Vidd magaddal párodat, hogy együtt élhessétek át ezt a sötét kalandot!
1101 Budapest, Népliget
www.lathatatlan.hu

Budapest - Millenáris Park A Millenáris Kultúrális Központ különleges kiállításaival zenés produkcióival vonzza látogatóit. Itt található a Csodák Palotája is, mely testközelbe hozza a tudományt. A park modern szemléletű szolgáltatásokat tömörít és ezek népszerűsítését helyezi előtérbe.
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20. Tel.: +36-1/ 336 4000
www.millenaris.hu
Szentendre - Hubay ház - Karácsony Kiállítás és Szalon Magyarország első és eddig egyetlen karácsonyi kiállítása és szalonja található Szentendrén a Hubay házban. A gyűjtemény muzeális értékű darabjai az 1800-as évek elejéről származnak, a több ezer darabos kollekció legújabb karácsonyi díszei pedig meg is vásárolhatók. A 2011-es karácsonyi trend is megtalálható, amely az idén a natúr és fehér színek kombinációja. A kiállítás megtekintése a romantikát és nosztalgiát kedvelők kiváló programlehetősége. Tovább »
2000 Szentendre, Bercsényi u.1.
www.hubayhaz.hu