vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Legénybúcsú
Ötletek és feladatok legénybúcsúra A legénybúcsú elmaradhatatlan kellékei a tréfás ajándékok, a vidám ötletek. Néhányat mi is összegyűjtöttünk, de várjuk a ti ötleteiteket is, hogy gyarapíthassuk ajánlatainkat.
Tovább »
Ajándékok legénybúcsúra A legénybúcsú alkalmával a barátok ötletes, humoros ajándékokkal készülnek. Ezek a meglepetések főleg azt jelképezik, hogy a férfinak immáron oda a szabadsága és a házasélet mezején kötelességek várják! Természetesen ezek a vicces ajándékok maradjanak a jó ízlés határain belül! Kerüld a sértő, obszcén, pornográf jellegű meglepetéseket! Bízunk abban, hogy ötleteink segítenek ajándékod kiválasztásában!
Tovább »
Legénybúcsú helyszínek Egy legénybúcsú legyen emlékezetes!Szabjátok a vőlegény karakteréhez a helyszínt és a programokat.Ötleteinkből válogathatnak a szolíd és az "ereszd el a hajam" tipusú bulizók is.Képes ajánlatok a legjobb helyekről.
Tovább »

Tanácsok legénybúcsúra A legénybúcsút sokan a „kirúgni a hámból” gondolatával szokták azonosítani. Vagyis rengeteg ital, goromba tréfák, nők... mindent bele, hiszen vége a legényéletnek! Másnap azután alig lehet összekaparni a lerészegedett társaságot, arra sem emlékszik az ember mi történt vele. Pedig a legénybúcsú a barátokkal együtt eltöltött felhőtlenül vidám együttlét, ami jó ha emlékeztes marad és nem mossa el az alkohol.
Tovább »
Oklevél legénybúcsúra A legénybúcsú "próbatételei" után ajándékozzátok meg a vőlegényt egy elismerő oklevéllel! Néhány bevált szöveget ajánlunk. Javaslataink vicces "fogadalomtételt" is tartalmaznak. Tréfás oklevél személyre szólóan is rendelhető. Nézd meg!
Tovább »
Házi papucs tökéletes férjeknek - Poén papucs férfiaknak Házi papucs tökéletes férjeknek, vagy férj jelölteknek. Az ideális férj káros szenvedélyektől mentes, nem iszik, nem dohányzik, lesi nője akaratát és nem oszt utasításokat. Egy ilyen férjnek feltétlenül jár egy házi papucs! Legénybúcsúra, születésnapra, vicces nászajándékként jópofa ötlet!
www.szerelemplaza.hu/termek-150-poen_papucs_ferfaknak.html
Pólók legénybúcsúra Népszerű ajándék legénybúcsúra egy vicces póló. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a vőlegényhez és az eseményhez leginkább illőt. A jó minőségű Fruit of the Loom póló többféle színben kapható, a legénybúcsú résztvevői számára egyenpólót is választhattok.
www.szerelemplaza.hu/cimke-leg%C3%A9nyb%C3%BAcs%C3%BA%20p%C3%B3l%C3%B3-1.html
Love Zseton - Egy zsák élmény! Ne töprengj tovább azon, mivel lepd meg barátodat, vagy barátnődet leány- vagy legénybúcsúján! A Love Zseton tutti tipp! Kilenc vágy egy zacskóban! Kívánságok, melyeket a házasulandók egymásnál válthatnak be. Izgalmas játék a mézes hetek alatt, frissítő ötlet az évek múltával is. Meghittség, vágyak, a megújulás képessége egy kicsi zsákban. Kreatív ajándék, megunhatatlan élmény!
Tel.: +36-20/353-8883
www.szerelemplaza.hu/termek-62-love_zseton_fekete.html
Szexis  ajándékok - Plüss bilincs Ideális vicces ajándék legény és leánybúcsúra, jelképezve a szabad élet végét és a házasság "rabságát"! Párodnak is szexi ajándék, a szerelmes játékok pajzán eszköze. A profi bilincs nikkelmentes fémből, plüss borítással készült, hogy a bőrt maximálisan védje, a biztonság kedvéért két db fém kulccsal.
1186 Budapest, Tövishát u. 19 Tel.: +36-20/ 463-2422;
www.szerelemplaza.hu/kat-7-2-szexi_ajandekok.html