vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
Divatárú
Gimpex Sport Shop - Sí és napszemüveg webáruház A sí- és napszemüvegek kis- és nagykereskedelmére szakosodott webáruház széles termékválasztékában a speciális sportszemüvegek mellett, a hölgyek és urak is meglelik divatos és extravagáns szemrevalóikat. A teljesség igénye nélkül ízelítő a forgalmazott márkákból: Arctica,Bizarre, Cambell, Fischer, Velo. Több mint 500 féle napszemüveg, 100%-os visszafizetési garanciával, 5000,-Ft vásárlás felett ingyenes kiszállítással.
Tel.: +36-66/631-577
www.gimpexsport.eu
Napszemüveg Center - Webáruház A webáruház kínálatából a világhírű divatmárkák legújabb, eredeti gyári napszemüvegeit vásárolhatod meg, amelyek ingyenes kiszállítással jutnak otthonodba. Spórolj akár több tíz ezer forintot a bolti árhoz képest! A 100%-os pénzvisszafizetési garancia biztosítja maximális elégedettségedet. Minden napszemüveg eredeti ajándéktokkal és törlőkendővel érkezik, amely védi és kiemeli a márkák eleganciáját.
Tel.: +36-30/896-3766
www.napszemuvegcenter.hu
Police napszemüveg webáruház Eredeti Police napszemüvegek gazdag stílus és formavilággal! Klasszikus, sportos, ovális, pajzs, pilóta szemüvegek a legnagyobb választékban kaphatók a webáruházban. Női és férfi Police parfümök kiváló árfekvésben vásárolhatók. Ingyenes kiszállítás Magyarország egész területére!
Tel.: +36-30/896-3766
www.policenapszemuveg.hu

Táska - Táska  webáruház - Táska áruház - Montonelli Divatház A legszebb márkás és divatos táskák közül válogathatsz. Legyen az női, férfi, alkalmi vagy sportos, biztosan megtalálod az ízlésednek megfelelőt. A bőrövek, pénztárcák, elegáns esernyők kínálata is igen gazdag! Ajándékba is kitűnő ötlet! Kellemes vásárlást! Üzleteiket személyesen is meglátogathatod, közpoti üzletük címét adjuk meg.
1137 Budapest, Katona J. u. 21. Tel.: +36-1/236 - 0789
www.taskaplaza.hu