vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
fitness
6 találat
Hévíz - NaturMed Hotel Carbona **** Kényeztető szálloda, mediterrán környezettel, szépen berendezett szobákkal. Kívül tengerkék élményfürdő, rusztikus fahíddal a pici szigetre, ahol a bárban préselt gyümölcslevek, üdítők frissítenek. A belső térben római kori luxus-fürdőt idéző termálfürdő. Hangulatos esti fények, meghitt vacsorák fokozzák a romantikus élményeket. Magas színvonalú wellness-fitness-beauty szolgáltatások teszik teljessé a felüdülést. Nászutasoknak is ajánljuk!
8380 Hévíz, Attila u.1. Tel.: +36-83/ 501-500
www.carbona.hu
Parádsasvár - Kastélyhotel Sasvár Resort***** A kastélyhotel különleges eleganciával várja igényes vendégeit. A toronyrész lakosztályai pezsgőfürdővel, szaunával, s akár személyes komornyikkal biztosítják a főúri kényelmet. A Rendez-vous szárny a nászutasok és szerelmesek számára kínál maradandó élményt baldachinos ágyaival, s a park szív alakú tavára nyíló panorámájával. Élményfürdő, wellness, fitness szolgáltatások, különleges meglepetések, zongoraszó, esti fény és harangjáték teszik teljessé az itt töltött napokat.
3242 Parádsasvár, Kossuth utca 1. Tel.: +36-36/444-444.
www.khs.hu
BEMER 3000 - Mágnesterápia Lehangolt vagy? Fáradtnak érzed magad? Esetleg potenciazavarokkal küszködsz? Akkor itt az idő, hogy segítségül hívd a BEMER 3000 vitalizáló erejét! A módszerekről és hatásmehanizmusokról tudj meg többet! Hívd a Bemer orvostechnikai tanácsadót, aki felvilágosít, hogyan használhatod otthonodban is a vérkeringés javítására, energizálásra, szépülésre és gyógyulásra a készüléket.
Tovább »
Tel.: 06-20/ 770-5958

Sárvár - Spirit Hotel ***** A luxusszállodát a letisztult formák és nemes anyagok tökéletes harmóniája jellemzi. A márvány, gránit, féldrágakövek, aranyozások, finom textilek eleganciája ötvöződik a pihentető kényelemmel. A szobák, lakosztályok, az "Oázis" részleg gyógy- és élménymedencéi, baldachinos nyugágyai, a mélyből feltörő termálvíz, és a hotel különleges szolgáltatásai exkluzív kényeztetést nyújtanak a vendégeknek.
9600 Sárvár, Vadkert krt. 5. Tel.: +36-95/ 889-500
www.spirithotel.hu
Sportszerek - Tabisport - Sportszershop - Webáruház A spotszeráruház kínálatában minden megtalálható, ami a kondicionáláshoz, az erőnléthez és az aktív kikapcsolódáshoz szükséges. A webshopban professzionális szinvonalú fitness gépek, sportszerek, sporteszközök, táplálék kiegészítők, vitaminok vásárolhatók. Az aktívan sportolók, az amatőrök és a kedvtelésből tréningezők, egyaránt válogathatnak a sportágakat kategóriánként felsorakoztató, gazdag választékból.
3032 Apc, Dózsa Gy. út 3. Tel.: +36-70/ 638-1217
www.sportszershop.hu
Budapest - Ramada Resorts  Budapest **** A négycsillagos, superior, konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten. Saját spa, wellness és fitneszrészleggel, szórakoztató központtal, valamint közvetlen átjárással rendelkezik Európa egyik legnagyobb fedett víziparadicsomába, az Aquaworldbe. Nászutasok mézesheteiket édesíthetik egy csokoládémasszázzsal, vagy ellazulhatnak a csodálatos mandala-medence kupolája alatt. A "Kleopátra álma" vagy egy "Oriental Delux Wellnes" ajánlat a legkifinomultabb igényeket is kielégíti.
1044 Budapest, Íves út 16. Tel.: +36-1/ 2313 - 613
www.ramadaresortbudapest.hu

6 találat