vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

Tanácsok leánybúcsúra - Hogy szervezzünk lánybúcsút?

szavazatok (0)

 

 

Tanácsok lánybúcsúra


A lánybúcsú alkalmával a menyasszony utoljára lehet együtt barátnőivel "szabad" nőként. Az eseményt általában az esküvő előtt egy-két héttel szokták megrendezni. Legtöbb estben a barátnők szervezik meg, sok-sok ötlettel és humorral.

Erre az alkalomra a lánybúcsú szervezője készíthet mókás meghívókat is. Azon célszerű  feltüntetni a tervezett programot, amelyből egyértelműek lesznek mindenki számára az időpontok és helyszínek. Összejöhettek egy étteremben, vagy a menyasszony lakásán, vagy egy olyan helyszínen, ahol az éjszakai hangoskodással, nevetgéléssel, zenével nem zavartok másokat .

Néhány vicces ajándékkal szokás köszönteni a menyasszonyt, amely aztán  megalapozza a hangulatot.
Találjatok ki az ifjú ara számára humoros feladatokat! Ezt már jó előre eszeljétek ki, hogy pörgős legyen az együttlét. Célszerű forgatókönyvet írni, és kiosztani, így mindenki tudja, melyik feladatot ki moderálja. Természetesen a menyasszonynak legyen minden meglepetés! Az ajándékozáshoz és a vidám feladatokhoz is találtok ötleteket Szerelemparkunk oldalain.

Tapasztalatunk, hogy az esküvő érdekes és várva várt színfolja a leánybúcsúról (legénybúcsúról) készült videoklipp. Amennyiben megoldható, és vállalható :) rögzítsétek az eseményeket. Életre szóló emlék marad az ara számára is.

 Azt tanácsoljuk, hogy alkoholt csupán mértékkel fogyasszatok, hiszen nem a részegség a lényeg, hanem a jókedv. Nem beszélve arról, hogy mi értelme van a hosszadalmas szervezésnek, készülődésnek, ha elmossa az alkohol.

Az olyan meglepetéseket, amelyek sértőek, vagy  a későbbiekben kellemetlenek lehetnek, kerüljétek! Például ne rendeljetek chippendale fiút, ha tudjátok, hogy a vőlegény féltékeny, mert megronthatjátok az ifjú pár kapcsolatát! Bármennyire próbáljátok is titokban tartani a lánybúcsún történteket, nem fog sikerülni! Előbb-utóbb minden kiderül! Törekedjetek arra, hogy semmi miatt ne kelljen szégyenkeznetek! :-)

Minden egyéb a fantáziátokon múlik!  Érezzétek nagyon jól magatokat!

 

 

 

 

Vélemények

#1 Loli 2010-04-15 16:59:42
Ha ez aktuális lesz,biztos merítek innen nagyon sok jó ötletet :)

Válasz erre
#2 doildiko 2010-04-21 12:19:44
NE FELEJTSÉTEK el, hogy bármennyire is szeretnétek, a lánybúcsún történtek nem mindig maradnak titokban :)))

Válasz erre
Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!