vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció

 

Rabok és rendőrök– Lánybúcsú téma – Tematikus leánybúcsú


Egy lánybúcsú akkor lesz felejthetetlen, ha eltér a szokásostól, ötletekben gazdag, fiatalosan bohém, és provokatívan szexi! A rabok és rendőrök lánybúcsú téma lehetőség arra, hogy a felsoroltak megvalósuljanak.  Néhány ötlettel szeretnénk kedvet teremteni a témához.  Szükségesek a jellemző kiegészítők, mint például rendőrsapka, bilincs, kordon, rabosító tábla, stb  amelyeket előre beszerezhettek. 

Már a lánybúcsú kezdete is legyen meglepetés! Öltözzetek rendőrnek és rajtaütésszerűen érkezzetek a menyasszonyhoz, akit a „törvény nevében” állítsatok elő.  A vád lehet bármi, találjatok ki valami ütős, hozzá illő vétséget! Adjatok rá csíkos pólót, ruhát, bilincseljétek meg, és indulhat a séta, kezdődhetnek a feladatok!

Lánybúcsú feladatok a menyasszonynak

♥  Ítéljétek a menyasszonyt, - aki jelenleg a ti rabotok - közmunkára! Pl: Seperjen fel egy általatok kijelölt területet!

Kordonnal határoljátok körbe a kitisztított területet, és kérjetek meg egy idegen férfit, hogy feküdjön a földre. A menyasszony krétával rajzolja körbe!

Bilincseljétek az arát egy padhoz, amelyről csak akkor szabadulhat, ha sikerül fiuktól puszikat begyűjtenie.

Fotózzátok le a menyasszonyt, amint bűnözőként rabosító táblát tart maga előtt. Ezek a fotók jól mutatnak majd az esküvő vicces videóján is!

 

Rendőrnőként is aktivizálhatjátok magatokat. Figyeljétek a járókelőket, és találjatok ki számukra vétségeket, Pl: Tudatában van annak, miért állítottam meg? Mert… biciklivel közlekedik. Nem vett parkolójegyet. Evett az utcán. Sokat ivott,  stb… Készítsetek bírságoló cédulákat és „büntessétek” a játékban résztvevőket némi aprópénzzel. ( A srácok bomlanak a szexi rendőrnő ruháért, ők biztosan benne lesznek a mókában :))

Találjatok ki további ürügyeket a büntethetőségre, és vegyetek ujjlenyomatot a „bűnözőktől”.  Speciális szett vásárolható erre a célra. Emlékként ti is készíthettek magatokról ujjlenyomatokat.

A lánybúcsú stílusos helyszíne lehet még egy szabaduló szoba, ahonnan a kijutás maradandó közös élmény lesz!

 Ajándékok ötletek leánybúcsúra

Kimaradási engedély

Plüss bilincs

Rabosító tábla


 Vissza a főoldalra:


       

 

Ehhez a linkhez még nem írt senki véleményt. Legyél Te az első!

Vélemény hozzáadásához be kell jelentkezned!