vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
vízisport
8 találat
Fröccs Vadvízi Klub Ezzel a csapattal nem kell félnetek! Nincs stressz, no para! Csak jókedv, szép tájak, hol csendes, hol morajló folyó, habok, sziklák. A csapat tagjai nagy lelkesedéssel és tapasztalattal vetik bele magukat, - és reméljük - túrázóikat is a "mély vízbe". Megismerhetitek a vadvízi evezés alapjait, hegyek-völgyek-vadvizek izgalmait, Európa evezhető hegyi folyóinak természetes szépségét. Az extrém sportok kedvelőinek ajánljuk.
1111 Budapest,, Bercsényi u. 15. Tel.: +36 30 399 7974
www.froccs.hu
Jetski - Karát Szabadidőpark - Gersekarát Gersekarát a Vasi Hegyhát festői szépségű, erdőkkel, dombokkal tarkított vidékének egyik legszebb települése. A falutól délre fekvő völgyben található a duzzasztással létrehozott mesterséges tó, mely a távoli vidékekről is ide vonzza a kikapcsolódni vágyókat. A tó lehetővé teszi, hogy biztonságosan elkülönített strandon és Jet-Ski pályán élvezhessék a vendégek a víz nyújtotta örömöket. A strand fövenyén nádból épített árnyékot adó ernyők és homokos röplabda pálya találhatók.
9813 Gersekarát,, Szabadidőpark Tel.: +36 30 932 44 76
www.palmsbeach.hu
Riviéra vízisportszer-kölcsönző - Abádszalók A vízi élmények a Tisza-tó partján, Abádszalókon! Ha a sebesség megszállottja vagy, ülj pároddal vízibobra(tube),amely hatalmasakat pattan a hullámokon! Kipróbálnátok a vizisí-t, a wakeboard-ot is!? Az itt bérelhető vízisportszerek nagyszerű szórakozási lehetőségeket biztosítanak. Jetski, vízibanán, vízibob bérlés az extrém sportok kedvelőinek, hajótúrák szervezése az óvatosabbaknak. Óriási élmény lesz!!!
5241 Abádszalók, Szabad Strand Tel.: +36-30/995-0398
www.rivieravizisport.hu
szavazatok (0)
Eurotrekking Szeretnétek érezni az áradó víz és a természet erejét? Kissé eltávolodva a a hétköznapok egyhangúságából, másfajta küzdelmekből meríteni erőt a folytatáshoz? Felkészült csapat, a legjobb túravezetőkből álló gárda, professzionális felszerelésekkel akár szélsőséges körülmények között is biztonságos feltételeket teremtve segít a kalandok átélésében. Vízitúra, trekking, rafting, canyoning vagy vadvizi evezés? Kalandra fel !!!
8000 Székesfehérvár, Király sor 58 - 62 Tel.: +36 (30) 204-6386
www.eurovizitura.hu
Búvárkodás - Diving Island Érdekel a mélység csodálatos és izgalmas világa? Akkor itt az alkalom, hogy szakemberek segítségével megtanulva az alapokat, kéz a kézben merülj kedveseddel a titkok világába. Gyönyörködjetek a tengeri csillagokban, ússzatok a színes halcsapatokkal, szerezzetek felejthetetlen élményt egy búvártúra alkalmával. Nézzétek át a Diving Island ajánlatait!
1044 Budapest, Fiumei u. 25 Tel.: +36-30/ 977-4076
www.divingisland.hu
Adventure Sport Club Az extrém sportok, kalandtúrák kedvelőinek ajánljuk az Adventue Sport programjait. Néhány nap alatt annyi out door élményt szerezhettek, mint más talán egész életében sem. Vadvízi túrák, búvárkodás, sítúrák, mointenbike túrák nagy választéka kezdőknek és haladóknak egyaránt. Szerezz felejthetetlen élményt szerelmed oldalán!
Tel.: +36 30/ 950-1106
www.adventure.hu

HiFly Szörfiskola - Vonyarcvashegy

szavazatok (0)
HiFly Szörfiskola - Vonyarcvashegy A Balaton északi partján, a Keszthelyi hegység lankáin Vonyarcvashegyen a 20 éves múltú HiFly Szörf -és vitorlásiskola, valamint Heavy Tools Mountainbike-Center ideális környezetben fogadja az aktív pihenésre vágyókat. A vonyarcvashegyi iskola a Hifly Sport GmbH egyik mintaiskolája, s egyben a legnagyobb hazai szörfiskola, mely igazi vonzerõt és kellemes élményt nyújt a Balatonhoz érkezõ, aktív kikapcsolódást kedvelõ vendégei számára a keszthelyi hegység tövében.
8314 Vonyarcvashegy, Strand Tel.: +36-1/ 788-9963
Adria-Tisza viziturák Az Adriatúra csapata minden nyáron vízitúrákat szervez fiataloknak, örökifjaknak magyarországi folyókra, valamint nyaralásokat a tengerre. Rendszeresek búvártanfolyamaik és búvártúráik az Adriára, az Égei-, a Vörös-, és a Karib-tengerre. Ha szeretnétek egy aktív, vízparti nyaralást hasonló felfogásúakkal, ahol barnulhatsz a napon, lubickolhatsz a tiszta vízben, lemerülhetsz a csodálatos víz alatti világba, akkor fogd a párod és csatlakozz hozzájuk!
3300 Eger-Almár, Erdészház út 3 Tel.: +36-36/ 429-053
www.adriatura.hu
8 találat