vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
vízibicikli
4 találat
Lillafüred - Hámori-tó "Miskolc környékének egyik nevezetessége a lillafüredi Hámori-tó. Ha a Palota szálló előtti gátján, sétányán vagy csónakon végighaladunk mellette vagy rajta, felejthetetlen látványban van részünk. Szívünk, lelkünk felvidul és gyönyörűséggel telik meg az erdős sziklák között elterülő, sötétzöld víz láttán.” – írta Vásárhelyi István. Valóban Lillafüred gyönyörű látványossága a csónakázó tó. Izgalmas, romantikus helyszín, ahol csónakázni és vízibiciklizni is lehet.
Tovább »
3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 2. Tel.: +36-46/328-010
Riviéra vízisportszer-kölcsönző - Abádszalók A vízi élmények a Tisza-tó partján, Abádszalókon! Ha a sebesség megszállottja vagy, ülj pároddal vízibobra(tube),amely hatalmasakat pattan a hullámokon! Kipróbálnátok a vizisí-t, a wakeboard-ot is!? Az itt bérelhető vízisportszerek nagyszerű szórakozási lehetőségeket biztosítanak. Jetski, vízibanán, vízibob bérlés az extrém sportok kedvelőinek, hajótúrák szervezése az óvatosabbaknak. Óriási élmény lesz!!!
5241 Abádszalók, Szabad Strand Tel.: +36-30/995-0398
www.rivieravizisport.hu
Jetski - Karát Szabadidőpark - Gersekarát Gersekarát a Vasi Hegyhát festői szépségű, erdőkkel, dombokkal tarkított vidékének egyik legszebb települése. A falutól délre fekvő völgyben található a duzzasztással létrehozott mesterséges tó, mely a távoli vidékekről is ide vonzza a kikapcsolódni vágyókat. A tó lehetővé teszi, hogy biztonságosan elkülönített strandon és Jet-Ski pályán élvezhessék a vendégek a víz nyújtotta örömöket. A strand fövenyén nádból épített árnyékot adó ernyők és homokos röplabda pálya találhatók.
9813 Gersekarát,, Szabadidőpark Tel.: +36 30 932 44 76
www.palmsbeach.hu
Miskolctapolca - Csónakázó-tó Romantikus csónakázásban lehet részetek Miskolctapolcán. Az ősfás park közepén találjátok a zöld vizű csónakázó tavat. Szomorúfüzek hajlanak a víz fölé, alatta vadkacsapár terelgeti kicsinyeit. Méltóságteljesen vonulnak a hattyúk, nem igen zavarja őket az evezők csobbanása. A tóban a csónakázás mellett vízibiciklizni is lehet.Nyitva tartás:május 1.-szeptember 30. 10:00-18:00-ig
3519 Miskolctapoca, Pazár sétány Tel.: +36-46/370-444
www.miskolctapolca.info
4 találat