vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
vízen járó labda
3 találat
Budapest - Aquaworld Európa egyik legnagyobb fedett víziparkja nem csupán a fürdőzés magasfokú élményét nyújtja, hanem lélegzetelállító látványosság is egyben. A függőhidakkal, tornyokkal és medencékkel körülölelt Angkor-romtemplom, a „mosolygó szobrok” birodalma a romantikus fürdőzés helyszínei. A télen-nyáron működő medencék, csúszdák, élményelemek, az egyedülálló szörfmedence a tengerpartok hangulatát idézik. A csúszdatoronyból óriáscsúszdák kanyarognak a mélybe, ahová panorámaliften is fel lehet jutni. Fantasztikus!
1044 Budapest, Íves út 16.
www.aqua-world.hu
Sástó - Oxigen Adrenalin Park - Kalandpark A Mátra déli lejtőjén található az ország legmagasabban fekvő kalandparkja kicsi és nagy kalandoroknak. Téli-nyári bobpálya, quadpálya kisebb méretű quadokkal, függőhíd, canopy, átfordulós és óriás hinta a bátraknak, mászófal, eurobungy a sportot kedvelőknek. A sokrétű szórakozási és sportolási lehetőség mellett, élvezhetitek a csodálatos panorámát, pihenhettek a nyársaló és bográcsozó helyeken.
3200 Mátrafüred - Sástó, Farkas u.4 Tel.: 37/600-074
www.adrenalin-park.hu
Gyöngyösfalu - Holdfény Liget Kalandpark Szombathely és Kőszeg között félúton, Gyöngyösfaluban található a Holdfény Liget, az Alpokalja kalandkertje. A ligetben található Magyarország egyik legnagyobb drótkötélpályája, ahol 1-12 méter magasságban lehet csúszni, mászni, egyensúlyozni. 90 különböző játék várja a látogatókat, alacsony és magas kötélkerti játékok, erdei kisvasutas utazás, evezés, íjászat, erdei quad, száguldó denevérpálya, óriás csúszás, kerékpártúra, csúszó korongpálya, mezítlábas élményösvény, nordic.
9723 Gyöngyösfalu, Liget u. 1 Tel.: +36 30/ 600-6303
www.holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasok/kalandpark/


3 találat