vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
sziromszóró kosár
4 találat
Pomáz - Ara Online A szalon a Darfil márkájú menyasszonyi és alkalmi ruhák kizárólagos magyarországi forgalmazója. Szinte kölcsönzési áron kínálják a kifogástalan minőségű, vadonatúj ruhákat. Lehetőség van méret utáni varratásra is, melyet a gyár egyénre szabva készít el. A ruhák válogatott anyagokból, ízléses díszítésekkel, kiegészítőkkel készülnek. Hozzájuk illő ékszerek, fátylak, tiarák is kaphatók. Menyecske és koszorúslány ruhák is közül is válogathatnak a szalonba látogatók. Az esküvői kiegészítők on-line is megrendelhetők.
2013 Pomáz, Bólyai utca 9 Tel.: +36-30/334-7702
www.araonline.hu
Syncron Band - Tánczene esküvőre, partyra, rendezvényre A „Syncron” név országszerte méltán népszerű, mivel a 70-es, 80-as évek zenéitől a „mulatós”-on át egészen a legújabb mai slágerekig minden megtalálható folyamatosan bővülő repertoárjukban. Egy rendezvény igényes lebonyolításához az egyik legfontosabb a hangulatos és minőségi zeneszolgáltatás, melyet a zenekar magas színvonalon biztosít.
2870 Kisbér, Köztársaság u. 76. Tel.: +36-30/ 641-4818
www.syncronband.hu

HiFly Szörfiskola - Vonyarcvashegy

szavazatok (0)
HiFly Szörfiskola - Vonyarcvashegy A Balaton északi partján, a Keszthelyi hegység lankáin Vonyarcvashegyen a 20 éves múltú HiFly Szörf -és vitorlásiskola, valamint Heavy Tools Mountainbike-Center ideális környezetben fogadja az aktív pihenésre vágyókat. A vonyarcvashegyi iskola a Hifly Sport GmbH egyik mintaiskolája, s egyben a legnagyobb hazai szörfiskola, mely igazi vonzerõt és kellemes élményt nyújt a Balatonhoz érkezõ, aktív kikapcsolódást kedvelõ vendégei számára a keszthelyi hegység tövében.
8314 Vonyarcvashegy, Strand Tel.: +36-1/ 788-9963
Jetski - Karát Szabadidőpark - Gersekarát Gersekarát a Vasi Hegyhát festői szépségű, erdőkkel, dombokkal tarkított vidékének egyik legszebb települése. A falutól délre fekvő völgyben található a duzzasztással létrehozott mesterséges tó, mely a távoli vidékekről is ide vonzza a kikapcsolódni vágyókat. A tó lehetővé teszi, hogy biztonságosan elkülönített strandon és Jet-Ski pályán élvezhessék a vendégek a víz nyújtotta örömöket. A strand fövenyén nádból épített árnyékot adó ernyők és homokos röplabda pálya találhatók.
9813 Gersekarát,, Szabadidőpark Tel.: +36 30 932 44 76
www.palmsbeach.hu
4 találat