vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
születésnap
3 találat
Festmény tőled Ha azon kevesek közé tartozol, akik ügyesen rajzolnak, vagy festenek, akkor Te készítheted el a legeredetibb ajándékot szeretett párod számára. Válassz ki egy szép témát, és gondolj rá, mialatt elkészíted műved. Fesd meg, rajzold meg legszebb érzéseidet. A kép beszélni fog szíved titkairól.
Tovább »
Budapest - Horváth Cukrászda Budapest méltán híres cukrászdája a Horváth cukrászda, amely különleges tortáival, süteményeivel kápráztatja el a betérőt. A tortaköltemények esküvőkre, születésnapokra, évfordulókra és egyéb különleges alkalmakra készülnek, nagy precizitással, ízléssel és szakmai hozzáértéssel. A hatalmas választék mellett, egyedi igényeknek is megfelelnek. A torták e-mailben is megrendelhetők.
1042 Budapest, Petőfi Sándor u. 35. Tel.: 06 1/ 370-4196
www.horvathcukraszda.hu
Budapest - SUGAR! - Design Cukrászat Újragondolt formák, vidám színek a fehér bútorok mellett, ínycsiklandozó finomságok mindenütt. Mignonok, muffinok csodálatos köntösbe öltöztetve, színes nyalókák, remek fagylaltok! Na és azok a gyönyörű torták! A SUGAR! egy életérzés, amely igazán megédesíti együtt töltött óráitokat! Valóban kihagyhatatlan!
1042 Budapest, Petőfi u. 35. Tel.: +36-1/ 272-0202
www.sugarshop.hu


3 találat