vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
szépségápolás
3 találat
Fogfehérítés - White Smile Bt. Vakítóan fehér fogsor, megnyerő mosoly...erre mindannyian vágyunk. Mára már senkinek sem elérhetetlen, hogy fogai ragyogó szépségűek legyenek. Egy órai kezeléssel már csodálatos, azonnali változás tapasztalható, amely évekig megmarad. Az érdeklődők telefonos bejelentkezés alapján végeztethetik el a klinikán a fogfehérítést.
1031 Budapest, Őrlő u. 6. Tel.: +36-30/ 555-0807
www.feherfogak.hu
Szemápolás - szemsmink - szemöldök - szempilla "A szem a lélek tükre", tartja a mondás, és ez valóban így van. Személyiségünket kiábrázolja tekintetünk. A szép szem megjelenésünkben meghatározó szerepet tölt be. Az oldal mindennel foglalkozik, ami szemünkkel kapcsolatos. A szem, szempilla és szemöldök ápolása, sminkelése, különféle jó tanácsok segítenek, hogy testünk tükre valóban kifejező lehessen!
www.szemapolas.hu
Sminkelési tanácsok menyasszonyoknak Kedves menyasszony! Ezt az oldalt kizárólag azért találták ki, hogy a legszebb lehess a nagy napon! Arc és testápolási tanácsokat találsz arra vonatkozóan, hogyan készítsd elő a bőrödet, milyen színeket használj, de tippeket találsz Swarovski ékszerekkel díszített esküvői testfestéshez, sminktrükkökhöz is. Vőlegények számára férfi kozmetikumokat is ajánl az oldal. Készülj, szépülj, legyél gyönyörű esküvődön!
Tel.: 06-20-9721-017
www.szepmenyasszony.hu


3 találat