vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
romantikus ötlet
5 találat
Romantikus masszázs Ne hagyd, hogy kapcsolatotokból elszökjön a romantika!Fejezd ki szerelmedet az érintés ősi és kipróbált formájával, amely erősíti az érzelmi kötődést, és építi a párkapcsolatot. A romantikus masszázs nincs alkalomhoz és korhoz kötve, bármikor kipróbálhatod!
Tovább »
Love Zseton - Légy te magad az élmény! Ugye milyen jól esne néha, ha nem kellene szavakba önteni, mire gondolsz, és máris teljesülne? Próbáld ki a Love Zseton-t! Kilenc kívánság egy bársonyzacskóban. A zsetonok helyetted beszélnek! Talán a legszemélyesebb ajándék, amit annak adhatsz, aki fontos Neked és már mindene megvan. Egy zsák zseton, amelyek csak nálad beváltható "szolgáltatások". Nagy ötlet!
Tovább »
Tel.: 06 30 678 0201
www.szerelemplaza.hu/cimke-love%20zseton-1.html
Romantika  a fürdőszobában Készíts egy forró fürdőt, dobj bele egy fürdőbombát,vagy rózsaszappant és máris indul a varázslat. A fürdőgolyó gyengéden pezsegni kezd, és illatos élménnyé változtatja a fürdővizet.Választhatsz habfürdőt is, és kezdődhet a romantikus közös együttlét Vele, stresszmentesen relaxálva vagy egy kis erotikával fűszerezve. A finom fürdő után az élmény megkoronázása egy könnyed masszázs...a folytatás már rajtad múlik.
Tel.: +36-30/678 0201
www.szerelemplaza.hu/kat-68-1-kozmetikumok.html

Szerelmes randevú - Szerelemlakat vásárlás - Lakatfalak Magyarországon Az örökké tartó szerelem szimbólumai a szerelemlakatok. Sokak számára egy lakat felhelyezése felér egy eljegyzéssel is, hiszen az örök szerelem jelképe nyilvánul meg benne. Az ország több városában találtok ilyen szép lakatfalakat. Budapest, Pécs, Győr, Miskolc és Tata már büszkélkedhet velük. Valentin napra romantikus meglepetés!
Tovább »

5 találat