vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
randevú ötlet
5 találat
Visegrád - Nagyvillám Vadászcsárda Az ember elámul, amint megpillantja ezt a meseszép helyszínt. A kanyargó Duna látványa, a táj elbűvölő szépsége, a Fellegvár és a korszakokon átívelő reneszánsz hangulat fogadja az ide látogatót. Az étterem remekül illeszkedik a tájba. Fűszerkertje varázslatos tündérkert, mely alapja a konyha remek ízeinek, a vad, hal és grillspecialitásoknak. A romantikus szerelmesek az étterem teraszáról gyönyörködhetnek a naplementében. Minden korosztálynak ajánljuk!
2025 Visegrád, Nagyvillám - Fekete hegy Tel.: +36-30/ 278-3251
www.nagyvillam.hu
Budapest - Club Tatu Étterem és Koktélbár Az egyszerűség, barátságos és meleg színek dominálnak, kellemes légkört teremtve a vendégeknek. Az új egyszerű formákkal a fiatalok, valamint az igényesen szórakozni vágyók felé nyit az étterem a belváros szívében. Kínálata az igényes koktélok, valamint a nemzetközi konyha ételválasztéka. Az étterem alkalmas legény és lánybúcsúk megrendezésére 150-200 főig, melyre akár külön termet is biztosítanak.
1055 Budapest, Balaton u.6. Tel.: +36-1/ 311-7809
www.clubtatu.hu
Mozizás otthon - Randi ötlet rossz időben A videotékák gazdag kínálata és a technikai berendezések kölcsönzési lehetősége megkönnyíti az otthoni mozizást. Egyes szolgáltatók pedig már olyan lehetőséget biztosítanak, hogy akár a karosszékből választhatunk filmet. A romantikus mozizás azért ennél többet jelent.
Tovább »

Berettyóújfalu - Szerelempark Berettyóújfalun egy igazi Szerelemparkra bukkantunk. A park egyetlen gondolat kifejezésére törekszik. A szigeteken elhelyezett padok, a szerelem témáját jelenítik meg más-más módon. Minden pad művészi alkotás. Egy természetes szikla is várja a romantikus szerelmeseket, melyen acél rudakra pattinthatják a párok azt a lakatot, amelynek egy-egy kulcsát mindketten őrizhetik, míg tart a szerelem. Meghitt környezet lánykéréshez is!
Tovább »
4100 Berettyóújfalu
Cegléd - Bognár Go-kart Mit szólnátok egy gokartversenyhez? Összemérhetitek koncentráló képességeteket, ügyességeteket, manőverezési tudományotokat ezen a Ceglédhez közeli pályán. A jó minőségű aszfalton a gondtalan go-kartozást Honda motorral hajtott gépek biztosítják. Használatához jogosítvány nem szükséges. A futamok 5 percesek. Előre egyeztetés alapján éjszakai gokartozás is lehetséges.
2712 Nyársapát, Iskola dűlő 20. Tel.: +36-30/ 948-5078
www.bognargokart.hu

5 találat