vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
masszázs
3 találat
Romantikus masszázs Ne hagyd, hogy kapcsolatotokból elszökjön a romantika!Fejezd ki szerelmedet az érintés ősi és kipróbált formájával, amely erősíti az érzelmi kötődést, és építi a párkapcsolatot. A romantikus masszázs nincs alkalomhoz és korhoz kötve, bármikor kipróbálhatod!
Tovább »
Balatonszárszó - Két Korona Konferencia és Wellness Hotel**** A családias kialakítású wellness szálloda a szerelmesek számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A wellness centrum élménymedencéje romantikus lazítással várja a párokat, míg a szauna világ megkoronázhatja a kettesben töltött pihenés élményét. A hotel étterme desszert különlegességekkel teszi még édesebbé az együtt töltött napokat. Aki pedig többre vágyik, részt vehet egy romantikus naplemente túrán a Balatonon hajókázva, egy-egy pohár bor kíséretében.
8624 Balatonszárszó, Csárda u. 18. Tel.: +36 (84) 363-115
www.hotelketkorona.hu
Therapy Massage Egészségünk, erőnlétünk éltünk fontos része. Szabadulj meg a stressztől, a fájdalomtól, törekedj a test-lélek egyensúlyára! Válassz profi szakembert, ha kellemes, kényeztető masszázsra, vagy gyógyító terápiás kezelésre van szükséged! Ajándékozz egészséget, vásárolj szép kivitelű masszázs ajándékkártyát! További részleteket az oldalon találsz.
Tel.: +36 70 504 4129
www.therapy-massage.hu


3 találat