vissza a térképhez >
bejelentkezés regisztráció
mézeskalács
3 találat
Mézeskalács - Esküvői mézeskalács - Gyertya - Webáruház Egykor minden magyar menyecske szivét megdobogtatta a legénytől kapott tükrös mézeskalács szív, amelyet szerelme jeléül ajándékozott kedvesének. Ez a különleges és hagyományőrző finomság, napjainkban is közkedvelt ajándék ünnepi eseményekre, Valentin nap alkalmából, karácsonyi meglepetésként és esküvői vendégajándékként egyaránt. A Petrits mézeskalács műhely hat generáció tapasztalatával készíti a szebbnél szebb mézeskalács csodákat. Egyedi elképzeléseket és névre szóló feliratozást is megvalósítanak.
7100 Szekszárd, Munkácsy u. 8/a Tel.: +36-20/951- 0687
www.mezeskalacs.hu
Szekszárd - Mézeskalács Múzeum - "Mézédes Emlékeink" Szekszárd belvárosának szívében található a mézeskalácsos mesterség történetét bemutató kiállítás. Az 1825-ig visszanyúló mézeskalácsos dinasztia megőrizte évszázados eszközeit, több mint 150 éves receptjeit és gyönyörű termékeit; mézeskalács szíveket, huszárokat, babákat és számtalan szebbnél szebb figurát. A múzeum látnivalóin felül vásárlás is lehetséges. Kiváló program szerelmeseknek is!
7100 Szekszárd, Munkácsy u. 8/a Tel.: +36-74/512-110
www.mezeskalacs.hu/muzeum
Mézeskalács ajándékok A mézeskalács ajándék a szeretet és szerelem kifejezésének hazai szimbóluma. Készítésének nemzetközi szinten is ismert képviselője Vargáné Orbán Anikó. Mézeskalácsait népművészeti ihletésű, de saját tervezésű motívumokkal díszíti. A speciális eljárásnak köszönhetően, mesteri dísztárgyai évekig megőrzik szépségüket. Egyedi megjelenésükkel esküvői ajándékként, köszönet és nászajándékként és más ünnepi események alkalmával különleges meglepetésül szolgálhatnak.
Tel.: +36-70/286-6971
www.mezeskalacsajandekok.hu
3 találat